gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
πρεπει να το εχει στο ο υπολογιστης μουΡε τυποι πως θα μαθω αν το λαπ τοπ μου εχει μπλου τουθ?![]()
πρεπει να το εχει στο ο υπολογιστης μουΡε τυποι πως θα μαθω αν το λαπ τοπ μου εχει μπλου τουθ?![]()
τραβα στα καπη εσυ και μην μιλας αντε κωλογερε.....................σε πεταξε η ξαδερφη σου εξω απο το σπιτι η ακομη;;;;;;;;;;;...............................
Ησουνα σαφεστατοςπρεπει να το εχει στο ο υπολογιστης μου
τυπε αν μιλανε οσοι γαμανε,τοτε εσυ δεν θα επρεπες να μιλας.Μωρη σαρανταρα με τα μπιγκουτι ,εδω τι μπαινεις να μας ζαλισεις τα αρχιδια ?
Εδω μιλανε οσοι γαμανε ,δεν ειναι μερος για αγαμητες γριουλες σαν και του λογου σου .
Πηγαινε να πιεις το τιλιο σου και μην κρυφοβλεπεις τα μπουρδελο σάϊτ ,ανεραστη θείτσα !
τραβα στα καπη εσυ και μην μιλας αντε κωλογερε.....................σε πεταξε η ξαδερφη σου εξω απο το σπιτι η ακομη;;;;;;;;;;;...............................
πρεπει να το εχει στο ο υπολογιστης μου
Δεν το εχει εκει..πρεπει να το εχει στο ο υπολογιστης μου
ε παρε ενα usb ρε 15 ευρω εχει.Δεν το εχει εκει..![]()
αυτο εχεις να πεις εσυ;;;;;;;;;;;;;.................................
Μωρη σαρανταρα (προ δεκαετιας ) πουρογρια αγαμητη ,Μαριαννα2004 ,που εχεις να δεις πουτσο ζωγραφιστο απο το 2004 ,τι μπαινεις στο θρεντ ?
Δεν πας να καθαρισεις τις μασελες σου γιαγιουλα ?
Χοντρελω γρια ,πηγαινε στα μποντυλάϊν ,και μην ενοχλεις τους συναγωνιστες ,τερας του Λοχ νες !
τυπε ετσι και την δεις θα σου φυγει το σαγονι,και θα αρχισεις να τραβας μαλακια.Μωρη σαρανταρα (προ δεκαετιας ) πουρογρια αγαμητη ,Μαριαννα2004 ,που εχεις να δεις πουτσο ζωγραφιστο απο το 2004 ,τι μπαινεις στο θρεντ ?
Δεν πας να καθαρισεις τις μασελες σου γιαγιουλα ?
Χοντρελω γρια ,πηγαινε στα μποντυλάϊν ,και μην ενοχλεις τους συναγωνιστες ,τερας του Λοχ νες !
Τι usb?για μπλοθ τουθ?ε παρε ενα usb ρε 15 ευρω εχει.
Γεια σου βαρεΓειά σας παιδιά.
ειπα να του πω να ρωτησει τον μπολντ......αλλα.......Ησουνα σαφεστατος![]()
γεια σου barosΓειά σας παιδιά.
εσυ τραβας μαλακια ,βλεποντας φωκιες ?τυπε ετσι και την δεις θα σου φυγει το σαγονι,και θα αρχισεις να τραβας μαλακια.![]()
![]()
:-*Γειά σας παιδιά.