inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Σπαμαρει ο βαρος![]()
![]()
![]()
(Ειναι η ωρα της μαλακιας τωρα)
ΡΕ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Η μαλακια καθε φορα που παω να ποσταρω μου βγαζει τις παπαριες συνεχεια![]()
![]()
![]()
![]()
πως το συμπερανες;Ρε παιδιά κάτι άσχετο......αλλά έχω την εντύπωση,ότι εγώ τρώω το λίγοτερο φαγητό,απ'όλους σας εδώ μέσα.....![]()
καλα κανε μας ενα μονολογο![]()
![]()
![]()
(Ειναι η ωρα της μαλακιας τωρα)
ΡΕ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Η μαλακια καθε φορα που παω να ποσταρω μου βγαζει τις παπαριες συνεχεια![]()
![]()
![]()
![]()
πως το συμπερανες;![]()
Έχεις δίκιο..εμείς τρώμε κάτι φλασιές..άλλο πράμα..Ρε παιδιά κάτι άσχετο......αλλά έχω την εντύπωση,ότι εγώ τρώω το λίγοτερο φαγητό,απ'όλους σας εδώ μέσα.....![]()
καλα και μσν μου κανειτσου γιαχου ντεν εχω καρντια μου![]()
καλα και μσν μου κανει![]()
αχαχχαχαχαχαχαχαχα μλκ είσαι απίστευτος...1η φορά στα χρονικά βλέπω κάποιον να ζητάει μσν στο κεντρικό...αχχαχαχαχ μλκ είσαι μορφή ΤΕΛΟΣ
Ινα μην ακους τους κλωνους που ξερογλυφονται![]()
Ας πούμε εσύ τις προάλλες έλεγες ότι έφαγες τόσα πράγματα,ο βολδ λέει ότι τρώει 3 πιτόγυρα στην καθισιά του,ο τζο και ο σίννερ,φάγανε ένα ολόκληρο κοτόπουλο,ο μπάρος λέει ότι πίνει και πολλές μπίρες -οπότε λογικά θα τρώει και πολύ,γιατί σκέτη μπίρα θα τον πείραζε-.....ε,εγώ λοιπόν τρώω 1 πιάτο φαγητό και 1 πιάτο σαλάτα την ημέρα.....![]()
πως το συμπερανες;![]()
Ασε εβαλα 5 κιλα και συνεχιζωΕγώ δε ξερογλύφομαι κύριε "πίτσα + παγωτό solero"![]()
Ελα παιζει κουιζ φοτο,εχω πολλες νικες σε αυτοΣημερα επαιζα στο zoo και εμαθα οτι υπαρχει χωρα gl![]()
αχα και zoo profil δεχομεθαΣημερα επαιζα στο zoo και εμαθα οτι υπαρχει χωρα gl![]()
επειδη δεν ημεθα αργοσχολοι
]εχουμε δουλειες αυριο
παω για υπνο ινα περιμενω μσν
και μην ακους τα λιγουρια εδω
μονο εγω αξιζω![]()