filistaios
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
λεω να φτιαξω ενα κλωνο θα λεγεται σερενατουλα'ατακτουλα 126.69.................................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ζηλεύεις το σοκοφρετάκι μαριάννα?
λεω να φτιαξω ενα κλωνο θα λεγεται σερενατουλα'ατακτουλα 126.69.................................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αγαπη;;;;;θα ζηλεψει ο φιλος μου ο οικολογικοςτυχαιο ρε αγαπη..................τυχαιο πως εισαι γυρισες ,εφτασες καλα.................ειχε αερα;;;;;;;;;;........................
Μαστερ πηγες Φιλαδελφεια?αγαπη;;;;;θα ζηλεψει ο φιλος μου ο οικολογικος![]()
ποιος..................ποιον λες...........................αγαπη;;;;;θα ζηλεψει ο φιλος μου ο οικολογικος![]()
οχι τυπε ειχα ταξιδι,τωρα επεστρεψα.πηγες εσυ,πως ηταν απο κοσμο;τωρα ειδα και τα καραγκιοζολικια των χατζηχρηστων,και σιχαθηκα....Μαστερ πηγες Φιλαδελφεια?
ρωτησα κατι................εντωμεταξυ δε πηρες τηλ...........................................................οχι τυπε ειχα ταξιδι,τωρα επεστρεψα.πηγες εσυ,πως ηταν απο κοσμο;τωρα ειδα και τα καραγκιοζολικια των χατζηχρηστων,και σιχαθηκα....
ρωτησα κατι................εντωμεταξυ δε πηρες τηλ...........................................................
δεν ζηλευω................απλως μαρεσει η σερενατα..................................και γω σε ρώτησα κάτι παραπάνω....................................
βγες εξω....................................Bαριεμαι...
μπαν εφαγες ρε;γειά σου μαριάννα:-*
Πηγα,ελαχιστος κοσμος1500 ατομα περιπου ηταν λιγα μπορω να πω,ψιλοανοργανωτη κατασταση μιλησαν καποιοι απο ερασιτεχνικη,ο Παντζας και απο παλαιμαχους μονο Ο Σεραφειδης ηταν..Παντως θυμησε λιγο Νικος Γκουμας η ολη φαση,κατι απο τα παλια...οχι τυπε ειχα ταξιδι,τωρα επεστρεψα.πηγες εσυ,πως ηταν απο κοσμο;τωρα ειδα και τα καραγκιοζολικια των χατζηχρηστων,και σιχαθηκα....
ερευνάται ακόμα![]()
:-* :-* Λουκριτσα μου εσυ...