baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.918
- Πόντοι
- 6.035
μας χακευουνποιό μαλακιστήρι τα κάνει αυτά και για ποιόν λόγο?![]()
μας χακευουνποιό μαλακιστήρι τα κάνει αυτά και για ποιόν λόγο?![]()
αμα εχεις πιει πολυ γαλα ειναι ετσι ;)τπτ ετσι μου ηρθε
αλλα χυσοκατουρο μπορεις να πεις ενα κατουρο που ειναι καπως πηχτο
και κολωδες λογω χρονιας αγαμιας![]()
Δεν εχει σχεση η διευθυνση μιας και παιζει νικνεημ και κωδικος. Καλυτερα να ρωτησεις τους διαχειριστες οπως ειπαν και παραπανω.. δεν ειναι δικο σου το θεμα... εκτος και αν κανεις σας χακαρε τους κωδικους τι να πω![]()
σου εκανα αιτηση φιλια.....................................................................ποιός μαλάκας θα έκατσε να χακάρει τους κωδικούς του κόσνικ και του πιστολέρο ρε?
πάμε καλά?
τεσπά, έχω ήδη στείλει πμ σε έναν μοντ, ίδομεν...
ποιός μαλάκας θα έκατσε να χακάρει τους κωδικούς του κόσνικ και του πιστολέρο ρε?
πάμε καλά?
τεσπά, έχω ήδη στείλει πμ σε έναν μοντ, ίδομεν...
Του εστειλα του ΑΝΤΙ και δεν απαντησερε μλκς στειλτε ενα πμ στους μοντ η στον αντι να σας αλλαξουν τους κωδικους
τοσο χαζοι εισαστε η γραφτε στα προβληματα του σαιτ ολο και καποιος θα το διαβασει
εδω μας εχουν χεσμενους![]()
εχεις δει και δικα μας στοιχειαξερεις ποσες φορες εχω μπει στο grnet και μεσα στην καυλα μου να επιλεξω καποιον χρηστη για να δω παραπανω στοιχεια διαλεξα στην τυχη?![]()
![]()
Αλλα δεν νομιζω να εγινε το ιδιο και εδω. ΕΙναι θεμα διαχειριστων παντως καλυτερα θα πουν οι ιδιοι.
ε τοτε σε εχει γενικα χεσμενοΤου εστειλα του ΑΝΤΙ και δεν απαντησε![]()
ο σερετης υποπτοςκυκλοφορει αλητεια στο σαιτ![]()
σου εκανα αιτηση φιλια.....................................................................
γεια σου κατερινα γκομεναραααααααααααααα![]()
:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*
Ρε σεις εδώ ο γείτονας δίπλα κάνει πάρτυ η μουσική στο τέρμα και είναι η τέταρτη φορά που βάζει "τα λαδάδικα" του Μητροπάνου..
Μπας και είναι μπουρδελιάρης κι αυτός?
Για να τσεκάρω ποιος λείπει...ααααααααααχαχαχαχαχαχαχ
Δικος μας ειναι ,στανταρακι.παιζει να ειναι οΤζοΡε σεις εδώ ο γείτονας δίπλα κάνει πάρτυ η μουσική στο τέρμα και είναι η τέταρτη φορά που βάζει "τα λαδάδικα" του Μητροπάνου..
Μπας και είναι μπουρδελιάρης κι αυτός?
Για να τσεκάρω ποιος λείπει...ααααααααααχαχαχαχαχαχαχ
Κοσμα παρε ενα αφιερομενο με αγαπημανάρι μου θες να σε κάνω φίλη με τον κλώνο?![]()
![]()
![]()
Κοσμα παρε ενα αφιερομενο με αγαπη![]()
Ρε συ πως γινεται να τρως συνεχεια φολες και γω να περναω καλαε τοτε σε εχει γενικα χεσμενο![]()
εχεις δει και δικα μας στοιχεια![]()
Αν βγαλεις ακρη ,πες και εμεναπάρε και συ μια στρώση
μόνο μην μιλάς/χαμογελάς για να μην σπάσει η μάσκα![]()