έχω μέρες να μπω εδώ μικρέ![]()
ολα καλα?
έχω μέρες να μπω εδώ μικρέ![]()
οντως..εχω και καιρο να σε δω αλλα κυριακη μεσα ακομα πιο σπανια...περιμενω ;)
καλα εχουν βαλθει να με κανουν βαζελο αλλα δεν θα τους περασει
SUPERολα καλα?
Μπαααα πρασινισε απ τα πολλα ....Εκτός από Βάζελος,θα είσαι και ΠΑΣΟΚτζης και οικολόγος,τόσο καιρό που είσαι πράσινος......
Πρασινοφρουρος εγινε πλεον μιας και σπανια θα τον δης χωρις το πρασινοΜπαααα πρασινισε απ τα πολλα ....που χρησιμοποιει για να μιλησει
χωριs αυτα δεν μπορει![]()
![]()
![]()
Εκτός από Βάζελος,θα είσαι και ΠΑΣΟΚτζης και οικολόγος,τόσο καιρό που είσαι πράσινος......
Μπαααα πρασινισε απ τα πολλα ....που χρησιμοποιει για να μιλησει
χωριs αυτα δεν μπορει![]()
![]()
![]()
Mε εκτός "δουλειάς",άλλη.με την βικάρα κι εσύ![]()
θα σου κρατάω πακετάκι από ρέθυμνο να κόψεις τις πολυβιταμίνεςαν και λίγο δύσκολο...η κατάστα σου είναι αδιόρθωτη
![]()
Mε εκτός "δουλειάς",άλλη.
Ασε ...Σε πηρανε χαμπαρι.....Με την φαρμακοντουλαπα σου
Πωs τα ξεχωριζειs???Αριστερα τα βιαγκρα, δεξια οι βιταμινεs σου????![]()
![]()
![]()
![]()
Τρεμε Ελλαδαμλκ αν έπαιρνα βιάγκρα θα'χα γαμήσει όλη την ελλάδα και το πατούρι σου θα'χε γίνει σαν μαύρη τρύπα
Τρεμε Ελλαδα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρεμε Ελλαδα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντως φάση θα είχε,να υπήρχε ιερόδουλη,σε κάποιο μπουρδέλο/στούντιο που να λεγόταν Ελλάδα (υπάρχει τέτοιο όνομα),και να έγραφαν κριτικές που να έλεγαν "γάμησα την Ελλάδα"![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι αλλα δεν θατανε τιμητικο για την χωρα νομιζω :S :S :S :S
Να το κανουμε.."Τουρκια" και ναμαστε ολοι ευχαριστημενοι??????Λέμε τώρα......
Πάντως φάση θα είχε,να υπήρχε ιερόδουλη,σε κάποιο μπουρδέλο/στούντιο που να λεγόταν Ελλάδα (υπάρχει τέτοιο όνομα),και να έγραφαν κριτικές που να έλεγαν "γάμησα την Ελλάδα"![]()
![]()
![]()
![]()
Εχει και οθωμανικο.......Να το κανουμε.."Τουρκια" και ναμαστε ολοι ευχαριστημενοι??????![]()
![]()
![]()
Το πρωκτικό μερικές φορές στα αγγλικά αποκαλείται και greek style.