trelos sporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
πόμολο
παλι στο φαι το ριξες γαμωτο σου?κανε καμια διαιτα να βρεις κανα γκομενο.να προσθέσω σάουνα και jacuzzi αυτή είναι η honeymoon suite
μας έκαναν μια ξενάγηση το πρωι και εμεινα με το στομα ανοιχτο, παίζει να εφαγα και καμια 10αρια μυγες
παλι στο φαι το ριξες γαμωτο σου?κανε καμια διαιτα να βρεις κανα γκομενο.
ρε συ στο αγροτης μονος ψαχνει πηγες?ήταν λαιτ ρε
ρε βελβυ στείλε μου στην φαρμα καμια σκυλολιχουδια, θα μου φύγει στο σκυλί
ήταν λαιτ ρε
ρε βελβυ στείλε μου στην φαρμα καμια σκυλολιχουδια, θα μου φύγει στο σκυλί
εστειλα ενα puppy kibble! το πηρεεεεες???
ρε γκαζ γτ μαλακιζεσαι? μιουτ στη λουκ γτ? επειδη απλα δεν την πας? ωραια κριτηρια ρε. πρωτα ο αντρεουργκ μετα εσυ..
ριπορτ αυτο το ποστ.
ωχ με αγχωσες τωρα
πιο γρηγορα τοτε, πιο γρηγορα! να προλαβεις
ρε μαλακα εκτορα κατι πηγαινα να πω.
ρε γκαζ γτ μαλακιζεσαι? μιουτ στη λουκ γτ? επειδη απλα δεν την πας? ωραια κριτηρια ρε. πρωτα ο αντρεουργκ μετα εσυ..
παρακαλατε να μην γινω εγω.για νας αφηνω να γραφετε θα πρεπει να εχετε για αβαταρ τον εαυτο σας ολογυμνο,να κρατατε ταμπελακι με τον νικ σας ως αποδειξη οτι ειστε εσεις,και θα μου καθεστε ολες 2 φορες την μερα.η σεξουλα μια.πες τα! τι ακριβως εκανε που να ναι αντιθετο στους κανονες του σαιτ? νομιζει καποιος πως επειδη ειναι μοντ εχει εξουσια και μπορει να βγαζει τις προσωπικες του αντιπαθειες και κομπλεξ! (και φυσικα μετα απ αυτο θα φαω και εγω με απλες δημοκρατικες διαδικασιες ενα ωραιοτατο μπαν )
δε γινεσαι , εισαι μικρος ακομαπαρακαλατε να μην γινω εγω.για νας αφηνω να γραφετε θα πρεπει να εχετε για αβαταρ τον εαυτο σας ολογυμνο,να κρατατε ταμπελακι με τον νικ σας ως αποδειξη οτι ειστε εσεις,και θα μου καθεστε ολες 2 φορες την μερα.η σεξουλα μια.