You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Δηλαδή κάποιος θα μπει εδώ για να δει αν έχει μήνυμα και μετά θα πάει στο προσωπικό του mailbox;;;
Πόσο γκαγκαούγκα πρέπει να είναι κάποιος να μην δει πως πάνω από τα θέματα έχει ενα προσωπικό μήνυμα;;
Μπορει να ειναι συνθηματικο το εχεις πμ..
Μπορει να μην σημαινει οτι εχεις πμ στο σαιτ αλλα καπου αλλου ισως...
Μπορει π.χ να σε παραπεμπτει σε καποιο συγκεκριμμενο θρεντ...
ή σε καποιο συγκεκριμμενο μελος.
Η τιποτα απο ολα αυτα....
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.698
- Πόντοι
- 606
Κ εγω δε καταλαβαινω την υπαρξη δεκαδων θρεντ αλλα δε κουραζω και πολυ το κεφαλι μου ;)Ρε παιδιά...σόρρυ κιόλας...αλλά την έχω την απορία μου σχετικά με το συγκεκριμένο θρεντ.
Δηλαδή κάποιος θα μπει εδώ για να δει αν έχει μήνυμα και μετά θα πάει στο προσωπικό του mailbox;;;
Πόσο γκαγκαούγκα πρέπει να είναι κάποιος να μην δει πως πάνω από τα θέματα έχει ενα προσωπικό μήνυμα;;
Επισκέπτης
Εκτορα εχεις πμ..
Επισκέπτης
Εκτορα πμ..
Επισκέπτης
gabadou θα εχεις πολλα πμ απο δω και περα...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.698
- Πόντοι
- 606
Εβαλε και γκολ ο Τοροσιδης!!τομαχωκκκκ ποναω ρεεεε...μεγααααλη πικρα σημερα.. :'( :'( :'(χανει ο μεγαλος θρυλοςςςς![]()
![]()
![]()
Επισκέπτης
γκαμπαντου εχεις πμ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στο ψαχνο Εκτορα μη τον λυπηθεις..