pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Και ''φιλελεύθερος'' φαντάζομαι=η καλή σχετικά πτέρυγα δεκσών!!!Εγω ειμαι εκ πεποιθησεως αντιμοναρχικος.
Και ''φιλελεύθερος'' φαντάζομαι=η καλή σχετικά πτέρυγα δεκσών!!!Εγω ειμαι εκ πεποιθησεως αντιμοναρχικος.
Α και που'σαι.....ΚΑΙ ο γύρος ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ είναι......
Φιλελευθερος πάντα. Και αντικρατιστης.Και ''φιλελεύθερος'' φαντάζομαι=η καλή σχετικά πτέρυγα δεκσών!!!
τυπε αυτο πρεπει να το δουμε σε φωτοΑ,οι φαβορίτες πρέπει να είναι στην ίδια ευθεία,με τα φρύδια.....εγώ μέχρι πάνω τις ξυρίζω
Ναι ρε φασιστάκι είναι!!!η φέτα όμως είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ
μασατζίδικο δηλαδή
φευγω.
Αυριο θα παρελασεις σε κανενα αντιαρματικο πανω?η φέτα όμως είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ειχε παει στους ολυμπιακους αγωνες τυπεΣτην φωτογραφια βρε τυπε ειναι 24 ετων.
Τα παρασημα απο πού τα κερδισε?
Συγγνώμη αλλά η υγεία κ η παιδειά είναι το μόνο που σίγουρα πρέπει να είναι κρατικά κ δωρεάν.Φιλελευθερος πάντα. Και αντικρατιστης.
Για ύπνο να σηκωθούνε για την παρέλαση ρε ανθέλληνα!!!πού πάτε όλοι ρε? αργία είναι αύριο
Οχι αποκλειστικά κρατικά.Συγγνώμη αλλά η υγεία κ η παιδειά είναι το μόνο που σίγουρα πρέπει να είναι κρατικά κ δωρεάν.
Διαφωνείς;;;
Πλάκα κανεις.σοκ... ρε μαλάκες που πήγε η αλλίντισα, γιατί διαγράφτηκε;
σοκ... ρε μαλάκες που πήγε η αλλίντισα, γιατί διαγράφτηκε;
Το Richie το έχουν ακόμα,εκεί που έφαγες στην Κόρινθο;
Αυριο θα παρελασεις σε κανενα αντιαρματικο πανω?
δε θα βγουν αρματα .μονο πεζοπορα τμηματαΑυριο θα παρελασεις σε κανενα αντιαρματικο πανω?
Εννοείς να παραμείνει το μεικτό σχήμα με επιλογή όσων έχουν φράγκα για ιδιωτικά που υπάρχει τώρα ή κ τα κρατικά να γίνουν κατά ποσοστό ιδιωτικά;;;Οχι αποκλειστικά κρατικά.