kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Για να παίρνεις και αναψυκτικό ή νερό ή χυμό..
Διπλωμάτες..
ισχύει αυτό...
όποιος δεν φροντίσει να πάρει μαζί του και επαρκή ποσότητα αναψυκτικού την έχει πουτσίσει...
Για να παίρνεις και αναψυκτικό ή νερό ή χυμό..
Διπλωμάτες..
ετσι πρεπει
κ χρησιμοποιουν λαδι
εντιτ: ή σε αλλο σινεμα μου το χαν πει?
δεν νομίζω, αφού μυρίζουν βουτυρίλα
Ποπ κορν στα μικροκύματα που γίνονται..έχετε πάρει σπίτι?
Αν επιτρεπεται, σε ποια ηλικια ξεκινησες?γι αυτο κ το εντιτ
οταν πρωτοαρχισα το βιγκανισμο του χα γαμησει τη μανα, κ ειχα ρωτησει καπου γμτ, κ ειχα καταχαρει με την απαντηση. δε θυμαμαι
Ποπ κορν στα μικροκύματα που γίνονται..έχετε πάρει σπίτι?
μια φορά, μαλακία μου φάνηκαν :S
οταν πρωτοαρχισα το βιγκανισμο
ρουφα και μη μιλας παπαραειρωνευεσαι κιολας μαλακοπιτουρα?
χορτοφαγία (vegeterian=vgn=βιγκανισμος)Τι ειναι ο βιγκανισμος ρε σεις ?
Δοκίμασε να πάρεις από σούπερ μάρκετ Βουλγαρικό..ωωωω ναιιι! τελεια γινονται!
Δοκίμασε να πάρεις από σούπερ μάρκετ Βουλγαρικό..
Θα πάθεις πλάκα...
Ευχαριστω.χορτοφαγία (vegeterian=vgn=βιγκανισμος)
Αν επιτρεπεται, σε ποια ηλικια ξεκινησες?
Και με ποια αφορμη?
ιησους κοπελια...δυστυχως αρκετα αργα. πριν 2μιση χρονια περιπου.
το ηθελα πολλα χρονια αλλα ολο μου εβρισκα δικαιολογιες για να μη συνεχισω. δλδ σταματουσα να τρωω κρεας κ την 4η μερα, πηγαινα κ επαιρνα ενα διπιτο κ το τσακιζα
ε καποια στιγμη, αποφασισα να δω οτι ντοκυμαντερ υπηρχε κ βιντεο στο γιουτιουμπ σχετικα με τη θανατωση ζωων προς βρωση. εφοσον τα τρωω, πρεπει να μπορω να δω τι κανω σε αυτα. κατεληξα να κλαιω κ μου ορκιστηκα οτι δε θα συμμετασχω ποτε ξανα σε ολο αυτο.
Εξυπνο αυτο.....ε καποια στιγμη, αποφασισα να δω οτι ντοκυμαντερ υπηρχε κ βιντεο στο γιουτιουμπ σχετικα με τη θανατωση ζωων προς βρωση. εφοσον τα τρωω, πρεπει να μπορω να δω τι κανω σε αυτα. κατεληξα να κλαιω κ μου ορκιστηκα οτι δε θα συμμετασχω ποτε ξανα σε ολο αυτο.
Δεν πειράζει συμμετέχουμε εμείς!!!δε θα συμμετασχω ποτε ξανα σε ολο αυτο.
δυστυχως αρκετα αργα. πριν 2μιση χρονια περιπου.
το ηθελα πολλα χρονια αλλα ολο μου εβρισκα δικαιολογιες για να μη συνεχισω. δλδ σταματουσα να τρωω κρεας κ την 4η μερα, πηγαινα κ επαιρνα ενα διπιτο κ το τσακιζα
ε καποια στιγμη, αποφασισα να δω οτι ντοκυμαντερ υπηρχε κ βιντεο στο γιουτιουμπ σχετικα με τη θανατωση ζωων προς βρωση. εφοσον τα τρωω, πρεπει να μπορω να δω τι κανω σε αυτα. κατεληξα να κλαιω κ μου ορκιστηκα οτι δε θα συμμετασχω ποτε ξανα σε ολο αυτο.