alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Σκεφτομαι να βαλω "ποτέ οι γυναικες δεν ειναι αρκετες".Μόνο μην βάλεις κανένα του στυλ: Α κ ου κ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ!!!
Σκεφτομαι να βαλω "ποτέ οι γυναικες δεν ειναι αρκετες".Μόνο μην βάλεις κανένα του στυλ: Α κ ου κ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ!!!
Και αυτό δαπ θυμίζει αλλά ντάξει τρώγεται...Σκεφτομαι να βαλω "ποτέ οι γυναικες δεν ειναι αρκετες".
ΣΕ εκφραζει?Σκεφτομαι να βαλω "ποτέ οι γυναικες δεν ειναι αρκετες".
ΔΑΠ, ΔΑΠ, δυνατη, πρωτοπορα μαζικη...Και αυτό δαπ θυμίζει αλλά ντάξει τρώγεται...
Ασε, γιατι μερικες ψαχνουν τα ποσταρισματα μου και μετα αρχιζουν τη γκρινια...ΣΕ εκφραζει?
Βαλτε τατιανα να δειτε τις Ελλεινιδες,
Πεφτει και παντοφλα?Ασε, γιατι μερικες ψαχνουν τα ποσταρισματα μου και μετα αρχιζουν τη γκρινια...
Εχει θεμα= για την οικονομικη επιφανεια του αντραΕγω, μονο Μανωλιδου βλεπω...
οξω ρε...τετοια βλεπεις?Βαλτε τατιανα να δειτε τις Ελλεινιδες,
Πασούμι.Πεφτει και παντοφλα?
Βλεπει η μανα μου και ο υπολογιστης ειναι στο σαλονι,οποτε βλεπω και ακουω αναγκαστηκαοξω ρε...τετοια βλεπεις?
χαχαχαΠασούμι.
Βλεπει η μανα μου και ο υπολογιστης ειναι στο σαλονι,οποτε βλεπω και ακουω αναγκαστηκα
Οι ατάλαντοι ηθοποιοί στα βιντεάκια είναι όλα τα λεφτα πάντως!!!Εχει θεμα= για την οικονομικη επιφανεια του αντρα
Να το δωσεις και να παρεις λαπ τοπ...να εχεις και πραιβεσι...Βλεπει η μανα μου και ο υπολογιστης ειναι στο σαλονι,οποτε βλεπω και ακουω αναγκαστηκα
Εχω θεματακι οποτε περναει απο διπλα βαζω ενα οπαδικο σαιτ και καλυπτομαιΗ μαμα ξερει για τα αισχρα σάιτ που μπαινεις?
Και γω κάπως έτσι παίζω μπάλα,όποτε τους έχω στα πόδια μου...Εχω θεματακι οποτε περναει απο διπλα βαζω ενα οπαδικο σαιτ και καλυπτομαι