life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Να και καποιος με χιουμορ..Λαιφ αυτο δεν γινεται απο μακρια...
Ναι δεν υπαρχει online ανταποκριση.....Βαλε φωτο κατ αρχαs και βλεπουμε
Να και καποιος με χιουμορ..Λαιφ αυτο δεν γινεται απο μακρια...
θα συνηθησεις.αυτο που βλεπεις ειναι το ευγενικο τυς.Τι θελεις να σου πω?Μπηκα καλησπερισα...τι αλλο,και εσεις δεν εισται ιδιαιτερα μελισταλακτοι.
μοιαζεις με αυτη στο αβαταρ σου?η εσυ εισαι?Τι θελεις να σου πω?Μπηκα καλησπερισα...τι αλλο,και εσεις δεν εισται ιδιαιτερα μελισταλακτοι.
θα συνηθησεις.αυτο που βλεπεις ειναι το ευγενικο τυς.
Τι θελεις να σου πω?Μπηκα καλησπερισα...τι αλλο,και εσεις δεν εισται ιδιαιτερα μελισταλακτοι.
Καλε φωτο μου ειναι το αβαταρ μου..Ναι δεν υπαρχει online ανταποκριση.....Βαλε φωτο κατ αρχαs και βλεπουμε![]()
![]()
:-X :-X :-XΓιατι μαs δινειs στεγνα ρε?????? 2 κιλα μελι τρωμε πριν μιλησουμε
μοιαζεις με αυτη στο αβαταρ σου?η εσυ εισαι?
Καλε φωτο μου ειναι το αβαταρ μου..![]()
Τι θελεις να σου πω?Μπηκα καλησπερισα...τι αλλο,και εσεις δεν εισται ιδιαιτερα μελισταλακτοι.
Δεν καταλαβαινω γιατι οχι..Παίζει να εισαι και το μονο ατομο εδω μεσα, το οποιο εχει βαλει τη φωτο του για αβαταρ.
Τι εγινε ξαφνικα, τι σιγη ειναι αυτη?????????
Καταλαβα.
Η Μπρουνετα εχει ηδη 2.000 π.μ.
Ρε θα σοβαρευτειτε καποτε?
Ήδη νιωθω καποιους να της στελνουν "δεν ειμαστε ολοι αγενεις γλυκια μου, εγω προσβλεπω σε μια σχεση με αμοιβαια εκτιμηση και επικοινωνια"....
Δεν καταλαβαινω γιατι οχι..
Το ξερω λαιφ,σε αντρικο σαιτ ειμαι..Θα δεχτειs βροχη απο μηνυματα!!!!!!!!!!Εδω ειμεθα βαρβατοι δεσποινιs
Χτυπαμε μυγα στο χιλιομετρο
εγώ στα βυζιά σου θα ήθελα να χύσω πάντως μπρουνέτα![]()
.......Αρα εισαι προετοιμασμενη να δεχτειs τα πανταΤο ξερω λαιφ,σε αντρικο σαιτ ειμαι..![]()