loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
καυλα?ξυνος ξυπνησες"??????ποια κοκονα σε ταραξε να την γαμησω να ησυχασουμε?!!!! :-*ναι βρεφος........![]()
καυλα?ξυνος ξυπνησες"??????ποια κοκονα σε ταραξε να την γαμησω να ησυχασουμε?!!!! :-*ναι βρεφος........![]()
Καλημερα....Εγω θελω γυναικες στο μπου....δεν με ενδιαφερει η ηλικια...οχι σχολιαροκοριτσα...ας ειναι και 20 αρκει να σκεφτονται σαν γυναικες ...οπως εσυ...
![]()
καλα!!!θα βαλω γοβες και θα μιλαω γ σεξουαλικες φαντασιωσεις.Καλημερα....Εγω θελω γυναικες στο μπου....δεν με ενδιαφερει η ηλικια...οχι σχολιαροκοριτσα...ας ειναι και 20 αρκει να σκεφτονται σαν γυναικες ...οπως εσυ...
![]()
:-*Καλημερα....Εγω θελω γυναικες στο μπου....δεν με ενδιαφερει η ηλικια...οχι σχολιαροκοριτσα...ας ειναι και 20 αρκει να σκεφτονται σαν γυναικες ...οπως εσυ...
![]()
Εμείς θέλουμε γυναίκες που να φοράνε επίπεδα παπούτσια,κυρίως αθλητικά.....οι τακουνοφορούσες όξω.....
καυλα?ξυνος ξυπνησες"??????ποια κοκονα σε ταραξε να την γαμησω να ησυχασουμε?!!!! :-*
Ερωτα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μαλακο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Αφου δεν εχεις ...εισαι ανεραστη,εγω σου φταιω...καλα!!!θα βαλω γοβες και θα μιλαω γ σεξουαλικες φαντασιωσεις.
οχι με την κανονικη εννοια χαραυγη μου....μεταφορικα...
Εγώ! Εγώωωωωω! Λούσυ μου.![]()
λυγαρια λυγαρια .....κόρη καραβοκύρη...![]()
![]()
![]()
παρατηρώ ότι έχουμε τσακωθεί με τους τόνους ή είναι ιδέα μου![]()
Μου κωλοτριβεται να την γαμησω,για μαλακες ψαχνει...τυπε γιατι σου ξηγιεται ετσι?
αν νομιζεις οτι ειναι ιδεα σου, θες οπωσδηποτε γυαλια.
οταν εχει διττη σημασια η λεξη παντα τονιζω. αλλιως μια χαρα ολα κ δε στραβωνεις τον αναγνωστη![]()
αν νομιζεις οτι ειναι ιδεα σου, θες οπωσδηποτε γυαλια.
οταν εχει διττη σημασια η λεξη παντα τονιζω. αλλιως μια χαρα ολα κ δε στραβωνεις τον αναγνωστη![]()