House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Κι εγώ καθηγητής είμαι αλλά χωρίς μούσι.Μπα,τώρα σαν καθηγητής μοιάζει.....έχει χαλάσει....![]()
Κι εγώ καθηγητής είμαι αλλά χωρίς μούσι.Μπα,τώρα σαν καθηγητής μοιάζει.....έχει χαλάσει....![]()
Πόσα λες να της ζητήσω?![]()
Για το πήδημα καλά είναι αλλά για την προσβολή είναι λίγα.1000 €....για την προσβολή......![]()
Για το πήδημα καλά είναι αλλά για την προσβολή είναι λίγα.
Καλός είναι, αλλά το παρακάνει με το λιβάνι και ζέχνει.
χαχαχα ο πατερας μου ειναι αλλεργικος στο λιβανι κ τον πιανει τρελο φταρνισμα οταν το μυρισει κ γω μια φορα ειχα λιποθυμισει
ουτε ο διαολος ετσι![]()
χαχαχα ο πατερας μου ειναι αλλεργικος στο λιβανι κ τον πιανει τρελο φταρνισμα οταν το μυρισει κ γω μια φορα ειχα λιποθυμισει
ουτε ο διαολος ετσι![]()
έχεις παρατηρήσει αν στην οικογένειά σου έχετε μεγάλους κυνόδοντες![]()
![]()
Μήπως έχετε τίποτα κερατάκια, ουρίτσα κ.λ.π καλή μου;
χωρις πλακα, το πτυχιο απο τη σχολη ξερεις με τι βαθμο το πηρα? 6,66 ακριβως
*ναι δεν ημουν τοσο επιμελης φοιτητρια![]()
τα δέοντα ζητάς.Το φαι μπηκε στον φουρνο...να ειχαμε και ενα μουνι τωρα να μας παρει μια πιπα οσο περιμενω να μαγειρευτει καλα θα ηταν...ζηταω πολλα?
εγω ζηταω απλα ενα φαι στο φουρνο γτ βαριεμαι να μαγειρευω...πολλα ζηταω?
με την τσιμπλα μεσα στο ματι μου και καφε που εκανα αθλος ειναι...Άν κάνετε πεολειχίες... όχι.
εσυ θα μου παρεις μια πιπα και εγω θα σου δωσο το δικο μου ταψι ετοιμο μαγειρεμενο...εγω ζηταω απλα ενα φαι στο φουρνο γτ βαριεμαι να μαγειρευω...πολλα ζηταω?
Τσιμπούκι σκέτο ο μουσακάς.Πολύ προετοιμασία.Άν κάνετε πεολειχίες... όχι.
με την τσιμπλα μεσα στο ματι μου και καφε που εκανα αθλος ειναι...
εσυ θα μου παρεις μια πιπα και εγω θα σου δωσο το δικο μου ταψι ετοιμο μαγειρεμενο...![]()