sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ναι με παραρτηματα βορα νοτο και δυση....Ανοιξαμε σχολή φαινεται...
Ναι με παραρτηματα βορα νοτο και δυση....Ανοιξαμε σχολή φαινεται...
καλα εκανε το κοριτσι,ξερει τι κανει.Αυτό ήθελά να πω.Χτες μου την έπεσε,εντελώς χύμα μιλάμε,ένα μουνάκι 21 χρονών.
υδατοκαλλιεργειας.Κατεψυγμενο να υποθεσω.......οχι δεν υπηρχε...υπαρχει ομως περιπτωση να με θελεις...![]()
Συνοδευόταν το μωρό από άλλο 40άρη(το αφεντικό της)Το κανονίσαμε για άλλη μέρα.Είναι και γκομενιασμένη.Δεν φανταζομαι να το αφησες το κοριτσακι ετσι και να πληγωθηκε η καρδουλα του?
συμπεραίνω ότι δεν είναι εδώ μέσα ο άγιος![]()
Γιαυτο και ο μπουρδελλομορτης το εχει παρει αποφαση και δεν ασχολειται με γκομενες...Αυτό ήθελά να πω.Χτες μου την έπεσε,εντελώς χύμα μιλάμε,ένα μουνάκι 21 χρονών.
καλα εκανε το κοριτσι,ξερει τι κανει.
απο το να περιμενει απο συνομηλικους και να μεινει αμολυντη.
υδατοκαλλιεργειας.
απο 14 ευρα το κιλο μου το αφησε 10 ο κυριουλης.![]()
ή απλα σε αγνοει![]()
καλα εκανε το κοριτσι,ξερει τι κανει.
απο το να περιμενει απο συνομηλικους και να μεινει αμολυντη.![]()
Ερωταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ή απλα σε αγνοει![]()
θα επικοινωνήσω μαζί του δια της προσευχής![]()
Καθε μερα ανεβαινει η εκτιμηση μου σε αυτο το κοριτσι.
Υ.Γ. Παπαζολακο δεν πειραζει ρε, τι ειναι 20 χρονακια? Εξαλλου ακομη και τοτε ΓΑΠ θα εχουμε.
Υ.Γ. Αν και τοτε που θα 40ρισει ο Παπαζολης, μπορει να γινουν της μοδας οι 60αρηδες.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε σιλβα με 10ε ουτε μαριδα δεν παιρνεις....τοφαγρι θα ειναι τιγκα στην σοδα...φαε και πες μου αν μυριζε σοδα....
Ρε σιλβα με 10ε ουτε μαριδα δεν παιρνεις....τοφαγρι θα ειναι τιγκα στην σοδα...φαε και πες μου αν μυριζε σοδα....
δεν ειναι δεν ειναιιιιιιιιι!!!!!
απλα πηγα προος το μεσημερι που ειχαν τελειωσει σχεδον ολα και μου το κατεβασε για να τα παρω.
Ελα μωρε...
Θα σουφρωσε χειλακια, θα εγειρε κεφαλακι στο πλαι, θα ειπε και ενα "ελατε τωρααααααα"...
Και της το αφησε 10 ευρω ο ανθρωπος...Παλι καλα που δεν την πληρωσε κιολας για να το παρει.
μήπως είναι εδώ μέσα ο άγιος;![]()
οσον αφορα τα περι σαρανταρηδων κτλ....στην ελλαδα παντοτε η μια γενια κυριολεκτικα η μεταφορικα γαμουσε την αλλη..
τωρα λογο κρισης αυτο εχει αλλαξει......ευτυχως δηλαδη...οι εξαιρεσεις παντοτε θα υπαρχουν ;)