marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
δε θυμαμαι νομιζω φιλοι.............................με αποχαιρετησες οταν εφυγα......................Για θυμησε μου εμεις ειμασται φιλοι η εχουμε τσακωθει?![]()
δε θυμαμαι νομιζω φιλοι.............................με αποχαιρετησες οταν εφυγα......................Για θυμησε μου εμεις ειμασται φιλοι η εχουμε τσακωθει?![]()
Ναι.Για πάντα.με αποχαιρετησες οταν εφυγα.
δε θυμαμαι νομιζω φιλοι.............................με αποχαιρετησες οταν εφυγα......................
δε θυμαμαι νομιζω φιλοι.............................με αποχαιρετησες οταν εφυγα......................
σιγουρα.....................εισαι τζαμι.......................υποθετω δηλαδη................................Ειμαι σιγουρος οτι θα σου εχω ριξει κανα μπινεληκι...αλλα κατα βαθος ειμαι καλος...
![]()
ολα τα θυμαται ο κιθαρουλης......................................Θυμήθηκα την τελευταία φορά που μπήκες,που μου έλεγες να την κάνω γιατί είχες νεύρα......τι είχες πάθει;;;;![]()
η σταζι εισαι βρε συ ?Κρατάω αρχεία απ'όλους.....![]()
Υποθετεις?Ρωτα τον κιθαρα...να εισαι σιγουρη....σιγουρα.....................εισαι τζαμι.......................υποθετω δηλαδη................................
ολα τα θυμαται ο κιθαρουλης......................................![]()
![]()
![]()
![]()
Μας έχεις γραμμένους στ αρχεία σου?Κρατάω αρχεία απ'όλους.....![]()
Κρατάω αρχεία απ'όλους.....![]()
τι λεει κος τα παιδια παιζει............................................
Υποθετεις?Ρωτα τον κιθαρα...να εισαι σιγουρη....
τι λεει κος τα παιδια παιζει............................................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είχατε καλές σχέσεις....
Α εσένα,σε θυμάμαι τότε που είχες αβατάρ μια κοκκινομάλλα