memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
το πνευμα του Νωντα ειναι παντου γυρω μαςτον ξεχασανε ολοι , κανεις δεν περασει εκτος απο μενα να του αφησει ενα λουλουδι στον ταφο του![]()
![]()
το πνευμα του Νωντα ειναι παντου γυρω μαςτον ξεχασανε ολοι , κανεις δεν περασει εκτος απο μενα να του αφησει ενα λουλουδι στον ταφο του![]()
![]()
παω να τα χτυπησω μικρο βληματακι![]()
η φωνη της αληθειας ειναι!![]()
δεν προλαβαινεις σορρυφελω και γω :'(
![]()
![]()
![]()
ναι ρε βλακα εχω παιξει την μπραιτονη αδελφη απο πανο δεν μου λεει τα προγνωστικα γιατη ξερει οτι θα παιξω τα αναποδα και θα παρω λεφτα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ασσο την μπραιτον?ναι ρε βλακα εχω παιξει την μπραιτον
την σαουθαμπτον
και την κρου![]()
Ποιητικος δεν ξερω αν ειμαι, καθως δεν το επιδιωκω ....Πολυ ποιητικος μου βγηκες...
Αυτο το κλωνονικ ποιος η ποια ειναι ?ρε παιδια υπαρχουν κινηματογραφοι αυτοκινητων?
Ποιητικος δεν ξερω αν ειμαι, καθως δεν το επιδιωκω ....
Αληθινος ομως σιγουρα ειμαι.
Γεια σου ρε τζιμι γνησιε...γιαυτο εισαι παρεξηγημενος στο μπου..Ποιητικος δεν ξερω αν ειμαι, καθως δεν το επιδιωκω ....
Αληθινος ομως σιγουρα ειμαι.
Αυτο το κλωνονικ ποιος η ποια ειναι ?
Ξερει κανεις ?
Φιλιά απο ανδρες δεν γουσταρω ...... κοφτο αυτο το βιολι.....πέσανε τα φύλλα, σφάλισαν οι πόρτες
όλα μοιάζουν νέα, τίποτα σαν τότες...
:-*
Φιλια απο ανδρες δεν γουσταρω ...... κοφτο αυτο το βιολι.....![]()
αχαααααααααααα![]()
λογικα καποιου ή καποιας στο φορουμ που δε θελει να φανει με το κανονικο για τς γκομενοδουλειεςΑυτο το κλωνονικ ποιος η ποια ειναι ?
Ξερει κανεις ?
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙασσο την μπραιτον?![]()
φ αντι για θ το λενε οι Ρωσσιδες ;)τι φελετε κυριουλινε μεμο εγω βεν κανω κατι κακουλι?
Και ναταν μονο εδω ....... :-Γεια σου ρε τζιμι γνησιε...γιαυτο εισαι παρεξηγημενος στο μπου..
Με λαθος ανρωπους κανεις παρεα...Και ναταν μονο εδω ....... :-
Δεν πειραζει.....
φ αντι για θ το λενε οι Ρωσσιδες ;)
εξ'ου και η συμπαθεια που σας εχω δεσποινις ;)