pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
65 μου ειπε και βασικα τωρα που εκανα τον λογαριασμο ,βγαινει γεννημενος το 46..Και που το ξέρεις ότι ήταν 65;;; Μπορεί να ήταν 50 και να μεγαλόφερνε πολύ
65 μου ειπε και βασικα τωρα που εκανα τον λογαριασμο ,βγαινει γεννημενος το 46..Και που το ξέρεις ότι ήταν 65;;; Μπορεί να ήταν 50 και να μεγαλόφερνε πολύ
τυπε ποσο λες να ειναι ο αρκανς?![]()
ε ο αρκανς θα ητανε μετα απο 4 χρονια65 μου ειπε και βασικα τωρα που εκανα τον λογαριασμο ,βγαινει γεννημενος το 46..
65 μου ειπε και βασικα τωρα που εκανα τον λογαριασμο ,βγαινει γεννημενος το 46..
σε τι δεν απαντησα τυπε?Δεν απάντησες. Και καλά έκανες, κατα την γνώμη μου ... ;)
Γράφουμε πως πηδήξαμε αλλά όχι και να δείξουμε το σώβρακο μας ...
![]()
Δεν εχει σημασια η ηλικια,μακαρι να φτασω και γω 65 και να εχω ορεξη για σεξ..
σε τι δεν απαντησα τυπε?![]()
Απολύτο αρσενικό=εμπειρίες ζωής για να φτάσει να νιώσει απόλυτο,συνεπώς 36...Για την ηλικία σου τύπε... ;)
Καν'το 1932 καλύτερα
τυπε ο αβραμης με καταλαβεΓια την ηλικία σου τύπε... ;)
τυπε ο αβραμης με καταλαβε
θα ειδε την φωτο μου![]()
Απολύτο αρσενικό=εμπειρίες ζωής για να φτάσει να νιώσει απόλυτο,συνεπώς 36...![]()
Τι 36 ρε;;;;; Τρελός είσαι;;; Άκου εμπειρίες ζωής στα 36.....56 θες να πεις.....
ο αβραμης εχει δικο του τροπο χρονολογησης τυπεΑν δεν κοιμόνταν την νύχτα από τα 18 μέχρι τα 30 τότε οι εμπειρίες που συσσώρευσε ήταν 12Χ2=24 και 18 ίσον 42 ετών ... ;)
κάνε τις αναγωγές σου (που λέει και κάποιος κάπου εδώ) χωρίς να λέει ενημερώσεις ;)
κλπ κλπ
Αν δεν κοιμόνταν την νύχτα από τα 18 μέχρι τα 30 τότε οι εμπειρίες που συσσώρευσε ήταν 12Χ2=24 και 18 ίσον 42 ετών ... ;)
ο αβραμης εχει δικο του τροπο χρονολογησης τυπε
βασιζεται στο αρχαιο ημερολογιο των σουμεριων
ο χρονος εχει αλλη διασταση για τον αβραμη![]()
Δηλαδή όποιος δε κοιμάται τη νύχτα και κοιμάται την ημέρα εχει παραπάνω εμπειρίες;;; Θα μας τρελάνετε;;;;
Τέσπα καλό ξημ΄ρωμα.....