pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Μήπως βρώμικα χέρια κ καθαρή ψωλή κ δεν θέλει να την λερώνει;;;Βρώμικη ψωλή έχεις και καθαρά χέρια?![]()
Μήπως βρώμικα χέρια κ καθαρή ψωλή κ δεν θέλει να την λερώνει;;;Βρώμικη ψωλή έχεις και καθαρά χέρια?![]()
ποια λεφτα ρε φλουφλη?Όχι ρε τύπε τα ωραία μου λεφτά ήθελα να τους δώσω...![]()
Αφού είναι καθαρή γιατί πλένεις τα χέρια μετά και όχι πριν?Η ψωλή μου δε ξέρω αν είναι βρώμικη ή όχι....ποτέ δε την έχω μυρίσει...κατά τα άλλα ντους κάνω κάθε μέρα...οπότε λογικά δε θα είναι βρώμικη....αλλά τα χέρια μου είναι μαλακά και καθαρά.....σαν γυναικεία....![]()
![]()
![]()
Μήπως βρώμικα χέρια κ καθαρή ψωλή κ δεν θέλει να την λερώνει;;;![]()
:-*Χρονια πολλα , καλη χρονιαααααααα![]()
Χρονια πολλα , καλη χρονιαααααααα![]()
Αφού είναι καθαρή γιατί πλένεις τα χέρια μετά και όχι πριν?
Εεε δεν πέτυχα κ κανέναν...Μητροπολέως δεν συχνάζουν!!!ποια λεφτα ρε φλουφλη?
ουτε ενας πακιστανος δεν ασχοληθηκε να σε κλεψει ρε αχρηστε!![]()
![]()
![]()
![]()
Καταφέρνεις να κατουράς τα χέρια σου ή είναι λόγω μικρού μεγέθους του πέους και δυσκολεύεσαι στη "λαβή"?Για τα ούρα......
το μεριτο εχει τυπε?Καταφέρνεις να κατουράς τα χέρια σου ή είναι λόγω μικρού μεγέθους του πέους και δυσκολεύεσαι στη "λαβή"?
Το δυσκολομέτρητο μάλλον.το μεριτο εχει τυπε?![]()
Καταφέρνεις να κατουράς τα χέρια σου ή είναι λόγω μικρού μεγέθους του πέους και δυσκολεύεσαι στη "λαβή"?
Λογικό να κατουράς τα χέρια σου τότε.11 εκατοστά είναι σε στύση....σε χαλάρωση είναι κάπου 4.....
11 εκατοστά είναι σε στύση....σε χαλάρωση είναι κάπου 4.....
εμενα 17-18 σε πληρη στυση και 4 - 5 σε παχος![]()
![]()
![]()
![]()
Πως το βολεύεις ρε,όλο αυτό το πράγμα;;;;
Τις ιερόδουλες λυπάμαι...πού το βολεύουνε όλο αυτό...Πως το βολεύεις ρε,όλο αυτό το πρ΄γμα;;;;
κατουρληΚυρίες και κύριοι καλή συνέχεια.
Ώρα να κατουρήσουμε και σε καμιά ξένη τουαλέτα.
Μην του λες τέτοια ρε θα τον κομπλάρεις!!!