Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Πολλά γαμήσια πέφτουν τελευταία μεταξύ των μελών του φόρουμ.Της πουτάνας γίνεται απ ότι ακούω.
τι μου λες, πρωτακουστο.
Πολλά γαμήσια πέφτουν τελευταία μεταξύ των μελών του φόρουμ.Της πουτάνας γίνεται απ ότι ακούω.
α γαμησου που καθομαι κ μιλαω πφφφ
:o :o :o :o :o :o
αληθεια ρωτησα... μου λες για τσατ... σε ποιο τσατ?![]()
ασιχτιρ μας καυλωσεςμας το δωσε μια φιλη πριν στο τσατ κ αν εβλεπες διαλογο που καναμε ολες μας χαχαχαχαχα
Κοιτα εκει που λεει 15 μελη,ειναι μαλλον το μεσο ορο της χρονικης στιγμης,απο τα τοσα μελη που ειναι ον λαιν,μπαινοβγαινουν ριχνουν μια ματια και φευγουν απο το θρεντπώς γίνεται να παρακολουθούν το σπαμοθρεντ π.χ. 15 μέλη και να ποστάρουν πάντα οι ίδιοι 6-7?
είναι μόνιμη απορία μου
ντρέπεστε ή βαριέστε ρε παιδιά?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κοιτα εκει που λεει 15 μελη,ειναι μαλλον το μεσο ορο της χρονικης στιγμης,απο τα τοσα μελη που ειναι ον λαιν,μπαινοβγαινουν ριχνουν μια ματια και φευγουν απο το θρεντ
ασιχτιρ μας καυλωσες
παλι καλα που εκλεισα το στερεοφωνικο γιατι ακουγα μουσικη πριν ρομπα θα γινομουνα![]()
ΕΓΩ!!!!!!!!Υπαρχει και η περιπτωση απο τα 15 μελη ,τα 7-8 να ειναι οι κλωνοι σουκάποιος που να διαψεύσει την μαλακία του πιστολέρου?![]()
κάποιος που να διαψεύσει την μαλακία του πιστολέρου?![]()
εγω παντως μονο στην αρχη γαμησαααα ναι ξεχασα να το αναφερω χαχαχαχαχα
ναι υπαρχουν ατομα που μονο διαβαζουν τις μαλακίες μας !![]()
ΕΓΩ!!!!!!!!Υπαρχει και η περιπτωση απο τα 15 μελη ,τα 7-8 να ειναι οι κλωνοι σου![]()
εγω παντως μονο στην αρχη γαμησα
μετα λιγο δαχτυλο εβαλα στην υποκομο της βασιλισσας και μου τσινουσε η καργια
την μαγισσα πως θα την γαμησω αραγε![]()
Εχουν τοσο επιτυχια οιεγω !
ναι υπαρχουν ατομα που μονο διαβαζουν !![]()
ι λες μωρη τις εχεις γαμησει ολες και εγω τιποταπες που εισαι να σου πω γουολκθρου