baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.911
- Πόντοι
- 6.035
μου κανει να πληρωσαω τα σπασμενα απο το στοιχημαδεν σου κανει γτ δεν εχει σχημα πουτσας...![]()
![]()
![]()
μου κανει να πληρωσαω τα σπασμενα απο το στοιχημαδεν σου κανει γτ δεν εχει σχημα πουτσας...![]()
![]()
![]()
Οχι ,ακουγεται που και που τα μεσανυχτα να![]()
δωσε ραντεβου με τον σταμουλη και να ερθω και εγω και αν πει το ναι χεσε μεΚοφτε τις πολλες κοτομπουκιτσες,σας πειραζουν![]()
αμα μενεις βορεια προαστια δεν εχεις ασχημεςΑ είσαι τυχερός, εγώ όποτε έχω θορυβώδη γειτόνισσα πάντα ανακαλύπτω ότι ειναι πατσαβούρα, απ' αυτές του τραμουντάνα
Α είσαι τυχερός, εγώ όποτε έχω θορυβώδη γειτόνισσα πάντα ανακαλύπτω ότι ειναι πατσαβούρα, απ' αυτές του τραμουντάνα
Βόρεια προάστια μένεις πλουσιόπαιδο;;;αμα μενεις βορεια προαστια δεν εχεις ασχημες![]()
δωσε ραντεβου με τον σταμουλη και να ερθω και εγω και αν πει το ναι χεσε με![]()
Αυτο ειναι μεγα προκλησηδωσε ραντεβου με τον σταμουλη και να ερθω και εγω και αν πει το ναι χεσε με![]()
ενδιαμεσαΒόρεια προάστια μένεις πλουσιόπαιδο;;;![]()
αστον αυτον... εμεις θα παμε στουντιο...Αυτο ειναι μεγα προκληση![]()
μου κλανει τ'αρχιδια η μπετοτοδε μου λες ρε νταβατζη... εγω φοβαμαι? η εσυ δεν μπορεις να ξεπλυνεις την ντροπη που εχεις φαει απο την μπετοτο?![]()
![]()
![]()
Αυτα τα στουντιο ,μας πειρανε τα στανταρακιααστον αυτον... εμεις θα παμε στουντιο...![]()
![]()
![]()
![]()
μια ζωη το ενδιαμεσο παιρνεις![]()
![]()
το ιδιο ειναι να γαμας την μουναρα με χρονο στην διαθεση σου και αλλο ειναι να περιμενουν 10 στο σαλονι ;) ;) ;)Αυτα τα στουντιο ,μας πειρανε τα στανταρακια![]()
ποτε δεν κρυβομαιωραια βαρε.... να τα θυμασαι αυτα... η ζωη ειναι τροχος...
θα παρω εκδικηση μια μερα και δεν θα ξερεις που να κρυφτεις....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κανει κρυο καιρος για δυο
αλλα επειδη ειμαι ενας ας πιω ενα κρασακι
![]()
![]()