sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Λεφτα υπαρχουνε?πωλειται-ενοικιαζεται η δεσποινις;
Λεφτα υπαρχουνε?πωλειται-ενοικιαζεται η δεσποινις;
εχω και πιστοποιητικα ιατρωνΜονο για τυπους...πρεπει να σε γνωρισω πρωτα να δω τι σκαγια κανεις...και μετα...
Και τον χειμωνα..παω τα ταξιδια μου οπου με καλεσουν...εσυ κοιτα να βρεις καμια που σε εχει βαρεσει η μαλακια κατακουτελα...Κόντε, μόνο τα καλοκαίρια γαμάς σαν τα φίδια;![]()
1-1ωραια η αλ φασολι ποσο θα ρθει να την παιξω στο λαιβ![]()
![]()
Χαραχτηρα θελω να ξερω...αν εισαι καλο παιδι...εχω και πιστοποιητικα ιατρων![]()
Και τον χειμωνα..παω τα ταξιδια μου οπου με καλεσουν...εσυ κοιτα να βρεις καμια που σε εχει βαρεσει η μαλακια κατακουτελα...
Μαλακακο...καλα τα λες...αλλα ολο κρυβεσαι...Καλά είμαι εγώ ρε αγορίνα, εσένα δε σε βλέπω καλά punisher!
Τη γκόμενα του pazouzou τη γαμάς ακόμα ή την σούταρες;![]()
γεια σου ρε ακορεστε τυπε.....Τις καβλησπερες μου καβλιαρηδες. Πως παει, χυνετε καλα μουνακια τυποι μου;![]()
Μαλακακο...καλα τα λες...αλλα ολο κρυβεσαι...
Δουλεια?αν θελεις δουλεια και ξερεις απο καφεδες ψαχνω μπουφετζιδες για τα μαγαζια μου...δωρεαν παροχη φαγητου υπνου και πουτσα...αν ενδιαφερεσε στειλε πμ...Δεν απαντάς όμως ντροπή των εφτανησων.
Δουλειά βρήκες;
:o :o :o :o :o..δωρεαν παροχη φαγητου υπνου και [size=20pt]πουτσα.[/size]..
τι ειναι αυτη η δωρεαν πουτσα;καλυτερα βαλε στις δυο πουτσες και ενα ζευγαρι αρχιδια δωρο ή εναμιση λιτρο κοκα κολα.....Ενδιαφερεσαι....![]()
![]()
![]()
Ειναι ειδικη προσφορα για λιονταρινα...ξερη πουτσα....τι ειναι αυτη η δωρεαν πουτσα;καλυτερα βαλε στις δυο πουτσες και ενα ζευγαρι αρχιδια δωρο ή εναμιση λιτρο κοκα κολα.....![]()
![]()
![]()
Δουλεια?αν θελεις δουλεια και ξερεις απο καφεδες ψαχνω μπουφετζιδες για τα μαγαζια μου...δωρεαν παροχη φαγητου υπνου και πουτσα...αν ενδιαφερεσε στειλε πμ...
Δεν σε ενδιαφερει....A, έχεις και μαγαζιά; Και πολλά κιόλας;
Τις καβλησπερες μου καβλιαρηδες. Πως παει, χυνετε καλα μουνακια τυποι μου;![]()
Δεν σε ενδιαφερει....
Βεβαια γιατι εσυ εισαι στοκος......τα καφε δεν εχουν ιντερνετ....Αφού το 'γραψες
Πώς γίνεται βέβαια να χεις μαγαζιά και να σαι όλη μέρα εδώ μεσα μόνο εσύ μπορείς να το εξηγήσεις![]()