kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Απάντηση 43χρονου άντρα με παιδί.
Θα προσπαθείς ακόμα για πολλή ώρα να μου την πεις ρε σνούπι;
Δε σου ξανααπαντάω γιατί είναι σα να κλέβω εκκλησία
εχεις μπερδεψει την βουρτσα με την οδοντοβυρτσα.
Όταν κλείνεις ένα ραντεβού πρέπει να παρουσιάζεσαι
όταν βάζεις ένα στοίχημα,πρέπει να πληρώνεις το στοίχημα,όταν χάνεις
όταν δίνεις ένα λόγο,πρέπει να τον τηρείς
Αυτά τα πράγματα κάνουν τον άνδρα.....άσχετα αν του αρέσει να πηδιέται με άνδρες ή με γυναίκες
Ένας που κλείνεις ραντεβού και δεν παρουσιάζεται,και βρίζει μόνο μέσω διαδυκτίου.....τι είναι,εκτός από κότα;;;![]()
Έχεις μανία...έλα Σόλουν να βγούμε μαζί ραντεβού... :-* :-* :-*
Θα παμε κ μπουρδέλα να κεράσεις...![]()
ΧΟΝΤΡΗ ΑΔΕΛΦΗ η μαμα σου σε φωναζει.....να σου σκουπισει το κωλαρακι...μην λερωσεις το σωβρακο σου..Απάντηση 43χρονου άντρα με παιδί.
Θα προσπαθείς ακόμα για πολλή ώρα να μου την πεις ρε σνούπι;
Δε σου ξανααπαντάω γιατί είναι σα να κλέβω εκκλησία
Όταν κλείνεις ένα ραντεβού πρέπει να παρουσιάζεσαι
όταν βάζεις ένα στοίχημα,πρέπει να πληρώνεις το στοίχημα,όταν χάνεις
όταν δίνεις ένα λόγο,πρέπει να τον τηρείς
Αυτά τα πράγματα κάνουν τον άνδρα.....άσχετα αν του αρέσει να πηδιέται με άνδρες ή με γυναίκες
έφτιαξες κλειστό κύκλωμα :o :o :o
ΧΟΝΤΡΗ ΑΔΕΛΦΗ η μαμα σου σε φωναζει.....να σου σκουπισει το κωλαρακι...μην λερωσεις το σωβρακο σου..
................................
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
![]()
εσεις πατε και του τα δινετε.δεν φταιει μετα ο μπομπιρας.ενας που στελνει πμ σε γκομενες οτι θα τις βρει κ θα τις δειρει κ μαλιστα 'απειλει' οτι θα δημοσιευσει στοιχεια που ενας θεος ξερει που τα βρηκε, τι ακριβως ειναι? εκτος απο γελοιος
ΕΣΥ θα πεις τον λαιον σκατοψυχο, ΕΣΥ?? ασε μας ρε αβραμη, ασε μας λεμε.
Ελα ρε μαλακακο εμαθες και ιταλικα φωστηρα μου που δεν τα επαιρνες τα γραμματα εδω και στειλανε τον κακακαρη τους να σπουδασει στο εξωτερικο?γιατι εδω ητνα μαλακας?Και ναι ειμαι μεγαλη πουτσα...αλλα δεν σε γαμω...sei un grande cazzo...capisci? ma mi sono dimenticato...non parli italiano...scusa...esiste google...
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
![]()
[move][size=25pt]τα γυναικεία νικ ζηλεύουνε την βίλμα...τσεκαρισμένο[/size] ;) ;) ;) :-* :-* :-*[/move]
ενας που στελνει πμ σε γκομενες οτι θα τις βρει κ θα τις δειρει κ μαλιστα 'απειλει' οτι θα δημοσιευσει στοιχεια που ενας θεος ξερει που τα βρηκε, τι ακριβως ειναι? εκτος απο γελοιος
ΕΣΥ θα πεις τον λαιον σκατοψυχο, ΕΣΥ?? ασε μας ρε αβραμη, ασε μας λεμε.
εσεις πατε και του τα δινετε.δεν φταιει μετα ο μπομπιρας.