sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Αγορι μου εσυ θα το χασεις σε λιγο...Ε οχι, δεν ειμαστε καλα....
Αγορι μου εσυ θα το χασεις σε λιγο...Ε οχι, δεν ειμαστε καλα....
συνεχιζεις εσυ τις μαλακιες βραδυατικα.....................Ο μισός πλανήτης έχει καταλάβει τι βλάκας είσαι (ο άλλος μισός δε σε έχει γνωρίσει ακόμα) κι εσύ συνεχίζεις ακάθεκτος. Τι να πω ρε φούστη, ευτυχώς που δε μπαίνω πια!!!
:'(ευτυχώςπου δε μπαίνω πια!!!
να γινετε καλα συντομα..................
να γινετε καλα συντομα..................
Ο μισός πλανήτης έχει καταλάβει τι βλάκας είσαι (ο άλλος μισός δε σε έχει γνωρίσει ακόμα) κι εσύ συνεχίζεις ακάθεκτος. Τι να πω ρε φούστη, ευτυχώς που δε μπαίνω πια!!!
τυχαιο;δε νομιζω Τακη....
Χοντρε υπνο λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΟ μισός πλανήτης έχει καταλάβει τι βλάκας είσαι (ο άλλος μισός δε σε έχει γνωρίσει ακόμα) κι εσύ συνεχίζεις ακάθεκτος. Τι να πω ρε φούστη, ευτυχώς που δε μπαίνω πια!!!
μαλακιες μαλακιες μαλακιες :-
Κράτα κανένα δάκρυ για όταν θα χαθώ κ γω!!!
εγω ενωσα τα 2 σλογκαν ομως...Καλύτερα που δε μπαίνεις,γιατί είσαι σκατόψυχος ;)
ΕΛΕΟΣ.....ΓΑΜΩΤΟ!!!!!
Σκατοψυχος και μαλακας...οτι χειροτερο,.....Καλύτερα που δε μπαίνεις,γιατί είσαι σκατόψυχος ;)
Κράτα κανένα δάκρυ για όταν θα χαθώ κ γω!!!![]()
δεν απαντησα σε σενα εξαλλου δεν απευθυνθηκα σε πρωτο προσωπο.με εσενα θα ασχολουμαι δηλαδη;Καλα, δεκα ατομα σχολιασαν, σε μενα απαντησες???
εγω ενωσα τα 2 σλογκαν ομως...
Καλα, δεκα ατομα σχολιασαν, σε μενα απαντησες???
μη σοκαριστεις αλλα στα @@ μου. :-*Κανένα σλόγκαν ρε πούστη μου....κανέν α....τα σιχαίνομαι!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
συνεχιζεις εσυ τις μαλακιες βραδυατικα.....................
δεν απαντησα σε σενα εξαλλου δεν απευθυνθηκα σε πρωτο προσωπο.με εσενα θα ασχολουμαι δηλαδη;