baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.827
- Πόντοι
- 6.035
να κανουν τιΚαμια γκομενα αποψε δεν κυκλοφορει στο μπου,μαλλον θα γαμιωνται
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
να κανουν τιΚαμια γκομενα αποψε δεν κυκλοφορει στο μπου,μαλλον θα γαμιωνται
Στο μπου τι να κανουν?να κανουν τι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειπα και γω δεν θα πεις κατιθα στειλω τον βαρουλη....![]()
γοτ χαπεντ;;;;;;;;;Καθόμουν και περίμενα να γίνει κάτι, που τελικά δεν έγινε...
γοτ χαπεντ;;;;;;;;;![]()
δε πειραζει.δυστυχως πολλες φορες ετσι ειναι.μου εχει συμβειΕίχα την ελπίδα πως θα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου, αλλά τελικά δεν ήταν...
Ειναι το γνωστο προσωπο στη μεση αδερφε???Είχα την ελπίδα πως θα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου, αλλά τελικά δεν ήταν...
δε πειραζει.δυστυχως πολλες φορες ετσι ειναι.μου εχει συμβει
Ειναι το γνωστο προσωπο στη μεση αδερφε???
Ακριβώς στο κέντρο του σύμπαντος Αθανάσιε.
Αχ αυτη η ρημαδα η κρυφη ελπιδα.......Είχα την ελπίδα πως θα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου, αλλά τελικά δεν ήταν...
και γω πριν εναμιση χρονο με το παπαδαριο του μπου εκανα παρεα....τον παπααβραμη,τον παπαφιλιπς,τον παπαζολη και αλλους διαφορους ιερωμενους.....Πριν εναμιση χρονο δε υπηρχα εγω ρε ...
εκανα πιατσα σε εκκλησιαστικα φορουμ και τετοια ωρα επεστρεφα σπιτι ψαλωντας
Το θεμα ειναι οτι κατα καιρους μερικοι αναπολουσαν μερικα απ αυτα τα ονοματα και επιδη δεν ακουσα κατι λεω μηπως δε το πηραν χαμπαρι ..
Ενας που ειχε πει να τον παρουμε τηλεφωνο αν επιστρεψεια μια ποιος ηταν θυμασαι ?την Εφη περιμενε ?
παρτο το παιδι πριν κανονισει τιποτα αλλο για σημερα![]()