Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
να κατεβαζεις
τορρεντ![]()
ξερω γω
αν γινεται να δω καμια ταινια ναι οτι να 'ναι
να κατεβαζεις
τορρεντ![]()
Που εισαι ρε κοτοπουλα?
μας φωτισες παλιξερω γω
περιμενω τα κοτοπουλακιαΠου εισαι ρε κοτοπουλα?![]()
ξερω γω
αφου ειναι χεστεςκαπνος εγιναν
![]()
:oαφου ειναι χυστες![]()
ουφ ...τωρα τελειωσα το φαι....εφαγα ενα κοτοπουλακι σχαρας,μια πατατες με κεφαλοτυρι,μια σαλατα χορτα αντιδια με λεμονι και δυο κοκες λαιτ...να φαω και καμια σοκολατα ή γινομαι υπερβολικος;αφου ειναι χεστες![]()
φαε ηπιες την λαιτ εισαι ελαφρυς τωραουφ ...τωρα τελειωσα το φαι....εφαγα ενα κοτοπουλακι σχαρας,μια πατατες με κεφαλοτυρι,μια σαλατα χορτα αντιδια με λεμονι και δυο κοκες λαιτ...να φαω και καμια σοκολατα ή γινομαι υπερβολικος;
Τωρα σου χρειαζεται μια καλη κορασιδαουφ ...τωρα τελειωσα το φαι....εφαγα ενα κοτοπουλακι σχαρας,μια πατατες με κεφαλοτυρι,μια σαλατα χορτα αντιδια με λεμονι και δυο κοκες λαιτ...να φαω και καμια σοκολατα ή γινομαι υπερβολικος;
μονο για πιπα....δυσκολο οτιδηποτε αλλο....θα μου ρθει παλινδρομηση.....Τωρα σου χρειαζεται μια καλη κορασιδα![]()
ουφ ...τωρα τελειωσα το φαι....εφαγα ενα κοτοπουλακι σχαρας,μια πατατες με κεφαλοτυρι,μια σαλατα χορτα αντιδια με λεμονι και δυο κοκες λαιτ...να φαω και καμια σοκολατα ή γινομαι υπερβολικος;
Η καλυτερη λυση για σενα ειναι =αραχτος στο καναπε,να σου παιρνει πιπα η κορασιδα,να πινεις σοδα και συγχρωνος να βαλεις στο βιντεο το τελικο κυπελου που πηρε η λαρισα και να καβλωνειςμονο για πιπα....δυσκολο οτιδηποτε αλλο....θα μου ρθει παλινδρομηση.....![]()
Δεν εδινα και πολλες πιθανοτητες για ομαδικη τσαρκα :-καταλαβα κοτοπουλακια εδω μεσα θα την βγαλουμε
παω να βαλω ποτακι και ξηροκαρπια
νιαουυυυυυυυυυυυυυυυ
αφου ειναι κοτοπουλαΔεν εδινα και πολλες πιθανοτητες για ομαδικη τσαρκα :-
Τωρα σου χρειαζεται μια καλη κορασιδα![]()
Σημερα ηθελα να πηδηξω,αυριο θα πηδηξω το γαβρο και θα ειμαι καλυμενοςαφου ειναι κοτοπουλα
καλυτερα γιατι δεν ειχα βενζινη στο αμαξι
γλυτωσα κατα μια μερα τα εξοδα![]()