Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
Ας αλλαξει γκομενα λεμεεεεεεεεε  :-

Δεν εχεις ακουστα για μια συμπαθη κατηγορια γυναικων που ξαπλωνουν στο κρεβατι λες και ειναι σακια απο τσιμεντο και περιμενουν απο τον γκομενο τους να τις "ενεργοποιησει"?  :)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Δεν εχεις ακουστα για μια συμπαθη κατηγορια γυναικων που ξαπλωνουν στο κρεβατι λες και ειναι σακια απο τσιμεντο και περιμενουν απο τον γκομενο τους να τις "ενεργοποιησει"?  :)

Φταιει το σημειο  ...G
Ειναι βαθεια χωμενο..... :grin:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.049
Πόντοι
7.885
οταν εχει περιοδο δεν σε εξυπηρετει αλλιως; :pipa1: :zfuck:

Εδώ υπάρχει πρόβλημα φίλε μου,μιας και δεν της αρέσει να μου παίρνει  :pipa1: και πάντα την πιέζω για να το κάνει :headbang:,κώλο δεν δίνει με την γνωστή πρόφαση :jerking: :jerking: και ισπανικό δεν θέλει να κάνουμε επειδή φοβάται μήπως τα σκάγια την πάρουν στο πρόσωπο,επειδή σιχαίνεται :headbang: :headbang:.Μου φαίνεται θα αρχίσω να σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο της απόσυρσης :2funny: :2funny:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
Εδώ υπάρχει πρόβλημα φίλε μου,μιας και δεν της αρέσει να μου παίρνει  :pipa1: και πάντα την πιέζω για να το κάνει :headbang:,κώλο δεν δίνει με την γνωστή πρόφαση :jerking: :jerking: και ισπανικό δεν θέλει να κάνουμε επειδή φοβάται μήπως τα σκάγια την πάρουν στο πρόσωπο,επειδή σιχαίνεται :headbang: :headbang:.Μου φαίνεται θα αρχίσω να σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο της απόσυρσης :2funny: :2funny:

Bingo!!! Μεσα επεσα ο πουστης.... :thumbsup:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Το μοντελο που εχειs κανει ωραια σπανακοπιτα ομωs :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Αντροχωριστρα!!!!!!!!   Σ αυτο το μαθημα στη σχολη θασουνα κοπανατζου

Ναι η πουτανα ... ημανε  :boobies: :2funny:
και αν την αγαπαει? αυτο που το πας?
Κοιτα αν καποιες φορες τυχαινει οκ ....
αν ομως ειναι συνεχεια ετσι καλο νομιζω θα ηταν να βρει μια γυναικα που να τον καλυπτει :grin:
Αν παλι εχει μακροχρονια σχεση εεε ειναι καπως διαφορετικα ... δεν εχω κανει αρα δεν εχω γνωμη  :grin:
Δεν εχεις ακουστα για μια συμπαθη κατηγορια γυναικων που ξαπλωνουν στο κρεβατι λες και ειναι σακια απο τσιμεντο και περιμενουν απο τον γκομενο τους να τις "ενεργοποιησει"?  :)
....θυμισε μου  :think:

:2funny:
λενε οτι σου αρεσει το ομαδικο ειναι αληθεια :2on1: :2on1:
και τις κανω τσαμπα ...  :birdman:
καημενακι  :dunno:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.825
Πόντοι
6.035

Συνημμένα

• %CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%B1+%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE
    %CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%B1+%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE
    4,1 KB · Εμφανίσεις: 10
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Κλεισε γρηγορα το  email σου....Θα γινει λαικο προσκυνημα!!!!!!!!!! :grin: :grin:

Ειμαι κλωνος της βαλεριας και κανω χαρουλες τωρα  :boobies:
Την πατησες μικρουλι....τωρα θα σου κανουν καταδρομικη επιθεση απο pm οι βαρβαταντρες  :2funny: :2funny: :2funny:
και ειναι ολοι καπως ετσι ....
tumblr_lfngtsLa7Z1qa0o8ro1_400.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ειμαι κλωνος της βαλεριας και κανω χαρουλες τωρα  :boobies:και ειναι ολοι καπως ετσι ....
tumblr_lfngtsLa7Z1qa0o8ro1_400.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

Ομολογησε κι αυτη!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Σιγα ρε κοριτσι μου.......Θα μαs παρουν τα σκαγια.....Απ την αλλη γυρνα το

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Stories

Νέο!