baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
μπα δεν βλεπω μεγαλη κινησηΧαρτακια αριθμημενα για να μην χασετε τη σειρα σας και εχουμε τραβαλα
μπα δεν βλεπω μεγαλη κινησηΧαρτακια αριθμημενα για να μην χασετε τη σειρα σας και εχουμε τραβαλα
Χαρτακια αριθμημενα για να μην χασετε τη σειρα σας και εχουμε τραβαλα
Ωραια μερα
μπραβο δεν το περιμενα αυτο στους τελευταιους με κατατασειςo κύριος με τον αριθμο:
8568670456576096587960567096
μπα δεν βλεπω μεγαλη κινηση
o κύριος με τον αριθμο:
8568670456576096587960567096
που εισαι ρε σταμ τοση ωρα ψηνω την σεξουλα και εσυ απων μονο που πρεπει να γινεις λιγο γλυτσεις για να σου κατσειΩραια μερα
ρε τυπε θα κατουρηθεις απ τα γελιαπου εισαι ρε σταμ τοση ωρα ψηνω την σεξουλα και εσυ απων μονο που πρεπει να γινεις λιγο γλυτσεις για να σου κατσει
μπραβο δεν το περιμενα αυτο στους τελευταιους με κατατασεις
Φιλε μου πιες ενα http://[URL unfurl="true"]www.fantastik.gr/images/newphotos/thumbnails/espresso%20krio1.jpg[/img[/URL]]
Εχει μεγαλη αναμονη ...
[/quote][MEDIA=youtube]ulDm9qybCjs[/MEDIA]
πινω πολλα νερα τι να κανουμερε τυπε θα κατουρηθεις απ τα γελια
Δεν τον ξέρεις, αλλά από το πρώτο (; ) ποστ άρχισες χαρακτηρισμούς. ΟΚ.....Δεν σε ξέρω αλλά...
Αν θεωρείς την ζωή πάνω από έναν υπολογιστή πλήρης χώρο διασκέδασης.Τι να πω!Μόνος σου δηλώνεις και κάψιμο.
ρε γράψτε τους στ αρχίδια σας.Δεν τον ξέρεις, αλλά από το πρώτο (; ) ποστ άρχισες χαρακτηρισμούς. ΟΚ.....
εσυ αλλο ηθελες να ακουσεις αλλα μην φαςαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ο.κ......
οχι ρε με εχετε παρεξιγισει...εσυ αλλο ηθελες να ακουσεις αλλα μην φας
εδω ειμαιψαχνω κατι, οταν το βρω θα στο πω
Γιαυτο σε ροταω βρε μπορει να το εχω εγω..ψαχνω κατι, οταν το βρω θα στο πω
Τι θα γινει με εσενα τα ιδια θα σκευτομαστε??εδω ειμαι