baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.717
- Πόντοι
- 6.035
Αυριο θα παω να δοκιμασω το πετιτ κουκλακι,ελπιζω να μην ειναι ξεπετα
Αυριο θα παω να δοκιμασω το πετιτ κουκλακι,ελπιζω να μην ειναι ξεπετα
Ενα μελαγχρινο κοντο με πεταχτο κωλαρακι,χθες ειχε κοσμο και δεν μπηκα,νομιζω λεγεται παολα στο 134
στην υπογαΕνα μελαγχρινο κοντο με πεταχτο κωλαρακι,χθες ειχε κοσμο και δεν μπηκα,νομιζω λεγεται παολα στο 134
ΝΑΙ,καλο κομματι αλλα εκει μεσα ψιλοβρωμαει :-στην υπογα
αν ειναι μια που νομιζω ειχε αλλο ονομα παλιαΝΑΙ,καλο κομματι αλλα εκει μεσα ψιλοβρωμαει :-
ΝΑΙ,καλο κομματι αλλα εκει μεσα ψιλοβρωμαει :-
μια φορα εχω σπρωξει σε αυτο το σπιτι μεσανυχτα μετα απο εροτικα αλλα πολυ αντικαβλε δωματια!!!Αντε ρε καλο βραδυ καλη ξεκουραση!!σας χαιρετω να μη ξεχασεται
να μου χεσεται την γλιτσα
να δαγκωσεται το αυτακι της βιλμας
και να χυσεται τη βελβυ
αυτα καληνυχτα αν ειναι μια που νομιζω ειχε αλλο ονομα παλια
20χρονο φορουσε τοτε κατι μποτες διστυωτες αλλα οντως μεσα ειναι αισχος το σπιτι
αλλα ειδες το μουνι τι κανει σε χοιροστασια γαμαμε
σας χαιρετω να μη ξεχασεται
να μου χεσεται την γλιτσα
Βγαζεις και καλτσες τυπε?
τι θυμήθηκα πάλι
εκεί μέσα καλοκαίρι, εγώ ξυπόλυτος ( ), είχα φάει ψιλογλίστρα σε χύσια συναγωνιστή κείμενα στο πάτωμα σπίνιαρα λιγάκι μόνο
μετά σπίτι και χλωρίνη
όλο μαλακίες έκανα
καληνύχτα
καληνύχτα
τι θυμήθηκα πάλι
εκεί μέσα καλοκαίρι, εγώ ξυπόλυτος ( ), είχα φάει ψιλογλίστρα σε χύσια συναγωνιστή κείμενα στο πάτωμα σπίνιαρα λιγάκι μόνο
μετά σπίτι και χλωρίνη
όλο μαλακίες έκανα
καληνύχτα
νυχτα νυχτα....
καληνυχτα γλιτσουλη μου
ε ναι ρε....με την μπλουζα θα πηδαμε;εκτος αν εχεις κανα φετιχ ή γουρι σαν τον ιωαννιδη;Η αχρηστη ερωτηση της εβδομαδας...Στα μπουρδελα,βγαζετε τι μπλουζα την ωρα της πραξης ?
,απλα καποιοι συχαινονται,αλλοι κρυωνουν κτλε ναι ρε....με την μπλουζα θα πηδαμε;εκτος αν εχεις κανα φετιχ ή γουρι σαν τον ιωαννιδη;
τα παντα ολα.και τις καλτσες αν και ειναι μλκια να πατας ξυοπολητοςΗ αχρηστη ερωτηση της εβδομαδας...Στα μπουρδελα,βγαζετε τι μπλουζα την ωρα της πραξης ?
Οχι και καλτσες ρε τυπε,θα πατησεις τα φλοκια των αλλων :-τα παντα ολα.και τις καλτσες αν και ειναι μλκια να πατας ξυοπολητος
μ αρεσει η γυμνιαΟχι και καλτσες ρε τυπε,θα πατησεις τα φλοκια των αλλων :-
δεν σιχαινεσαι τα σεντονια που μπορει να΄ναι χυμενα η κατουρημενα?ε ναι ρε....με την μπλουζα θα πηδαμε;