baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.717
- Πόντοι
- 6.035
τι επαθες ρε
τι επαθες ρε
ο αλλος κυνηγαει απο κει να σου φαει τη Ρωξανη ρεεεεε, τρεχα
αλλη ρωξανη ειναι αυτη τυπεο αλλος κυνηγαει απο κει να σου φαει τη Ρωξανη ρεεεεε, τρεχα
:-* :-* :-* :-* :-* :-*ο αλλος κυνηγαει απο κει να σου φαει τη Ρωξανη ρεεεεε, τρεχα
εγω δεν μυριζομαι τιποτα εχω βουλωμενη μυτηchampions leauge
αύριο μυρίζομαι ταμείο πάλι
θα σου δωσω σημεια αυριοbare κάτω τα χερια σου αύριο από τους αγώνες
Βαρε τα φωτα σου..θα σου δωσω σημεια αυριο
αυριο κατα της 5 εδω θα εχεται αποκλειστηκα τα σημεια που θα εχω πονταρειΒαρε τα φωτα σου..
ο βάρος θα μας σώσει
ο βάρος θα μας κάνει πλουσιους
bare αν μου κανεις έναν καλο τζίρο κάθε μηνα θα μου δόσεις το αμάξι για 1 μέρα??
Εσυ και ο μπουκ νομικαριοςαυριο κατα της 5 εδω θα εχεται αποκλειστηκα τα σημεια που θα εχω πονταρει
διπλα δεν τα λεω ειναι γκαντεμηδες και με ζηλευουν
Ασχετο,χθες πετυχα σε ενα σπιτι,ενα πιπινακι πετιτ με πεταχτο κωλο,αλλο πραγμα,αλλα δεν δοκιμασα
δικό μου άσχετο (έφαγα φλασιά)
πριν καμιά 3-4άρα χρόνια ήμουν σε ένα δέλο (αυτό που είναι πριν το Φυλής 67, νομίζω το 65 είναι, δίπλα σε αυτην την μαλακία (βενζινάδικο ή τι στον μπούτσο είναι), που ανεβαίνεις μια μεγάλη σκάλα
περνάω στο δωμάτιο και όταν βγαίνω, πάω ν'ανοίξω την πόρτα, για να φύγω απ' το δέλο
κάπου όμως το 'χασα το θέμα, γιατί εκεί που νόμιζα ότι ήταν η πόρτα, παραμερίζοντας ένα κρεμαστό κιλίμι από πίσω βρήκα τοίχο πάω πιο δίπλα, το ίδιο κι εκεί
κάπου εκεί αποπροσανατολίστηκα τελείως, τα 'χασα και έπιανα σαν μαλάκας τον τοίχο, ώσπου άκουσα μια φωνή από πίσω μου (ήταν 2 γυφτάκια που περίμεναν στο σαλόνι): ρε φίλε! από κει είναι η πόρτα!