Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Η πρώτη σου παρτούζα( ) σε ποια ηλίκια έγινε κ με πόσους;;;
Στα 16 μου με 6 ...
Η πρώτη σου παρτούζα( ) σε ποια ηλίκια έγινε κ με πόσους;;;
ειμαι κορη ναυαρχου.σας παρακαλω δε θα θελα.Η πρώτη σου παρτούζα( ) σε ποια ηλίκια έγινε κ με πόσους;;;
Μαλακακο σε λυπαμε...για καλο σου τα λεω,αλλα εσυ εισαι πολυ τρομπαςνα παει να γαμηθει του εχω δωσει αρκετες ευκαιριες
να μην μου την μπαινει.
Ειναι αστοιχειωτος δεν μπορει να με κρινει
αν δεν με γουσταρει να μην με διαβαζει.
Αυτος το προκαλει... κανω τα στραβα ματια 1 , 2. Οχι και 10 ομως
και αυτη τη φορα δεν κανω πλακα
Θα ήθελα να μην σε πιστέψω αλλά δεν μπορώ...απλά δεν είμαι σίγουρος αν ήτανε στον ξύπνιο σου ή στον ύπνο σου...Στα 16 μου με 6 ...
Με συγχωρείτε δεσποσύνη...ταπεινά σόρρυ!!!ειμαι κορη ναυαρχου.σας παρακαλω δε θα θελα.
Γεια σου και σε εσενα,ποιανου εισαι?Γεια στους ολους
κρινεις μονιμα εδω μεσα.οταν σε κρινουν τσαντιζεσαι...
ε μη τα θες κ ολα...
μη κρινεις ινα μην κριθεις...
Αντε ρε...δηλαδη δεν ησουνα με τιs προσκοπινεs τοτε????Στα 16 μου με 6 ...
Στα 16 μου με 6 ...
Στα 16 μου με 6 ...
Μαλακακο σε λυπαμε...για καλο σου τα λεω,αλλα εσυ εισαι πολυ τρομπας
αμα την αξια του ανθρωπου την μετρας με τα πτυχια δε σε βλεπω καλα...να με κρινεις ενας που εχει βγαλει ενα γαμημενο λυκειο
παει στο διαολο... αλλα οχι ο καθε τυχαιος.
Απλα ορισμενοι εχουν θρασος.
Μπορει να εχει αλλα χαρισματα που εσυ αγνοεις ομως ....φιλε οταν λεω "Κοιταξτε εναν μαλακα..." με κατι τετοιους μαλακες πηγαινουν
δεν εννοω οτι ολοι οσοι εχουν γκομενες ειναι μαλακες... αλλα μονο το συγκεκριμενο στυλ
για μενα ειναι μαλακισμενο.
Αν εισαι αστοιχειωτος (και το ξαναλεω) και δεν εχεις βγαλει το λυκειο
για να μπορεις να καταλαβαινεις ελληνικα... και νοηματικη των προτασεων δεν σου φταιω εγω.
Αραξε εκει φαε απο τα ετοιμα και παιξτο Ρομπεν των Δασων.
Θα ήθελα να μην σε πιστέψω αλλά δεν μπορώ...απλά δεν είμαι σίγουρος αν ήτανε στον ξύπνιο σου ή στον ύπνο σου...
Α η διs Τσαχτσαριδου!!!!!!! Τι κανετε????ειμαι κορη ναυαρχου.σας παρακαλω δε θα θελα.
ελα ρε τωρα μου θυμηζεις τον αβραμη που λεει τις μαλακιες του και αμα του την πει καποιος θελει να τον δειρει.στα αρχιδια μου οι γκομενες ρε φιλαρακο...
δεν γινεσαι ανθρωπος επειδη επεισες μια ψοφια να σε ακολουθησει
παρτε το χαμπαρι . Απλα εφοσον δεν με γουσταρεις
δεν θα σχολιαζεις αυτα που λεω. Αλλη παστα εισαι εσυ αλλη εγω
απλα στα λεω και λιγο χυμα για να καταλαβεις ορισμενα ορια.
Μπορει να εχει αλλα χαρισματα που εσυ αγνοεις ομως ....
Γιατι δεν το δεχεσαι αυτο ?
Ηρεμησε και μην αρπαζεσαι .... αποψεις λεμε
Ησουν δεκαεξι ηταν εξι και ηταν απογευμα τις εξι...
Καταρχην μιλας χωρις να ξερεις...τι εχω σπουδασει και τι κανω...μαλακια σου σαν ολες τις αλλες..μολις σε ζορισουν,χτυπας κατω απο την μεση..χωρις να ξερεις βεβαια..Απο εκει και περα σπαω την πλακα μου μαζι σου με τις μαλακιες που ποσταρεις...και θα συνεχισω να στην λεω οταν γουσταρω..φιλε οταν λεω "Κοιταξτε εναν μαλακα..." με κατι τετοιους μαλακες πηγαινουν
δεν εννοω οτι ολοι οσοι εχουν γκομενες ειναι μαλακες... αλλα μονο το συγκεκριμενο στυλ
για μενα ειναι μαλακισμενο.
Αν εισαι αστοιχειωτος (και το ξαναλεω) και δεν εχεις βγαλει το λυκειο
για να μπορεις να καταλαβαινεις ελληνικα... και νοηματικη των προτασεων δεν σου φταιω εγω.
Αραξε εκει φαε απο τα ετοιμα και παιξτο Ρομπεν των Δασων.