pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Καλώς,σε εμένα που θα τις τα κόψω για να στα φέρω τί θα δώσεις;;;θα σου δωσω εγω λεφτα αν μου δωσεις τα ποδια σου
Καλώς,σε εμένα που θα τις τα κόψω για να στα φέρω τί θα δώσεις;;;θα σου δωσω εγω λεφτα αν μου δωσεις τα ποδια σου
θα σου δωσω εγω λεφτα αν μου δωσεις τα ποδια σου
Αχχχχχχχχ μη παιζεις με τνΝαι το προσφερω
ολα εχουν ενα οριομη βαζεις ορια στην απολαυση. κι αλλο
Ίδιος είμαι,απλά έχω λίγο καλύτερο κορμί,βολεύεσαι;;;
[move]Θελω να παρω τον Ζαμπιδη [/move]
να σου προσφερω εγω αυτα που δεν εχεις εσυΘα σου απαντουσα "τα 'ρχιδια μου θα παρεις " αλλα αφενος ειγω ειμαι γλυκουλα και ατα τα λεει μονο η βελβω και αφετερου δεν εχω
Αχχχχχχχχ μη παιζεις με τνκαυλαπονο μου :'(
Θα σου απαντουσα "τα 'ρχιδια μου θα παρεις " αλλα αφενος ειγω ειμαι γλυκουλα και ατα τα λεει μονο η βελβω και αφετερου δεν εχω
Αχχχχχχχχ μη παιζεις με τνκαυλαπονο μου :'(
Εισαι μακρια εσυ ... κατι σε αθηνα μερια ετσι ντουκι θελω ...Ίδιος είμαι,απλά έχω λίγο καλύτερο κορμί,βολεύεσαι;;;
Σκασενα σου προσφερω εγω αυτα που δεν εχεις εσυ
εσυ μετα εχεις τσαμπα τα αρχιδια μου ομως...
Ερχόμαι Αθήνα αν με θες!!!Εισαι μακρια εσυ ... κατι σε αθηνα μερια ετσι ντουκι θελω ...
για κοντα ειμαι εγω που εχω ολο το πακετοΕισαι μακρια εσυ ... κατι σε αθηνα μερια ετσι ντουκι θελω ... Σκασε
Ποιο πακέτο ρε,εσύ είσαι να σε πακετάρει ξανά κ να σε γυρίσει πίσω στην εταιρία ως ελλατωματικό προιόν...για κοντα ειμαι εγω που εχω ολο το πακετο
ας απαντηση το βληματακι που εχει αποψηΠοιο πακέτο ρε,εσύ είσαι να σε πακετάρει ξανά κ να σε γυρίσει πίσω στην εταιρία ως ελλατωματικό προιόν...
του ριχνεις 25 ποντουςΞερετε αν ο Ζαμπιδης προσφερει το κορμι του εναντι αμοιβης ?
Θα σου απαντουσα "τα 'ρχιδια μου θα παρεις " αλλα αφενος ειγω ειμαι γλυκουλα και ατα τα λεει μονο η βελβω και αφετερου δεν εχω
ολα εχουν ενα οριο
εγω εχω καυλα ανευ οριων μονο για την κιραγλυκουλα μου, τον παιρνεις καθολου? οχι τον Ζαμπιδη
oχι η καυλα μας
Αν εχεις την κορμαρα και την προσωπαρα του στα βαζω εγωΕρχόμαι Αθήνα αν με θες!!!
Θα βάλει ο baros τα εισητήρια από αυτά που έχει κερδίσει στο στοίχημα....
Πολυ καβλα επεσε σημερα εδω μεσα..
Εισαι ντουκι ?βιλμα και εγω ειμαι τετοιος....
ας απαντηση το βληματακι που εχει αποψη
1. η πρωτη του σχεση ηταν 1,82του ριχνεις 25 ποντους
Αν εχεις την κορμαρα και την προσωπαρα του στα βαζω εγω Εισαι ντουκι ? 1. η πρωτη του σχεση ηταν 1,82
2. στο κρεβατι ολοι ισοι ειμαστε
3. βολευομαι και με Ζαμπιδη ιμιτασιον αν δε μου κατσει ο ιδιος