baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.682
- Πόντοι
- 5.097
ειμαι ψαρωτικος να το ξερειςΛογικα ...
ζηλευεις που με θελει ο βαρος ε? τον θες για παρτη σου σκατογκει?
ειμαι ψαρωτικος να το ξερειςΛογικα ...
ζηλευεις που με θελει ο βαρος ε? τον θες για παρτη σου σκατογκει?
Ο κοντοχοντρος λιγδιαρης χωρις δοντια,αυτο ειμαι με θυμασαι?μηπως σε εχω πετυχει και εγω
Στραπονιαρης τυπε?Καθόλου,θα βρω άλλον καλύτερο εραστή εγώ παλιό φυτοφάγο!!!
Και συ σαν τον baros είσαι,δίδυμα αδερφάκια είστε;;;Ο κοντοχοντρος λιγδιαρης χωρις δοντια,αυτο ειμαι με θυμασαι?
εισαι καλυτερος απο τον παπατρολη τελικαΟ κοντοχοντρος λιγδιαρης χωρις δοντια,αυτο ειμαι με θυμασαι?
Μόνο αν με εμπναίει το στραπ ον...δεν είμαι σαν τον σταμ εγώ να κατεβάζω ό,τι να'ναι!!!Στραπονιαρης τυπε?
τι εγινε ρε μλκ,τι ειναι αυτα που ακουω????ειπαμε προοδευτικος,το παραγαμησες ρε συ...Καθόλου,θα βρω άλλον καλύτερο εραστή εγώ παλιό φυτοφάγο!!!
εισαι καλυτερος απο τον παπατρολη τελικα
Δεν ανεβάζω φωτογραφία μου τώρα επειδή σε λυπάμαι κ δεν θέλω να σε κομπλάρω!!!εισαι καλυτερος απο τον παπατρολη τελικα
τι εγινε ρε μλκ,τι ειναι αυτα που ακουω????ειπαμε προοδευτικος,το παραγαμησες ρε συ...
Όλα ή τίποτα;;;τι εγινε ρε μλκ,τι ειναι αυτα που ακουω????ειπαμε προοδευτικος,το παραγαμησες ρε συ...
Σκας από την ζήλεια σου...μαζί να κυκλοφορήσουμε πιο πολλοί θα με προσέξουνε από εσένα!!!περιμενες κατι διαφορετικο?
ολοι ζηλευουν τον ερωτα μας
μετα τον ερευνητη, ο παπαγκει
Σκας από την ζήλεια σου...μαζί να κυκλοφορήσουμε πιο πολλοί θα με προσέξουνε από εσένα!!!
Όπου κ να πάμε...αμα παμε σε γκει μπαρ προφανως
Όπου κ να πάμε...