pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Διάβαζε καλέ την προηγούμενη σελίδα,όλα έτοιμα στο πιάτο τα θέλετε εσείς οι νεολαίοι..σπαμ.Τι εκανες παλι και πρασινισες?
Διάβαζε καλέ την προηγούμενη σελίδα,όλα έτοιμα στο πιάτο τα θέλετε εσείς οι νεολαίοι..σπαμ.Τι εκανες παλι και πρασινισες?
Προσωπικά απορώ πως σας αρέσει...αλλά τελοσπάντων...
Δαπανηρό πολύ + ότι οι περισσότερες το έχουνε αγκαρία πράγμα λογικό...τι στον πούτσο φχαριστιέστε μόνο εσείς οι μπουρδελιάρηδες ξέρετε...
Ντάξει καλά τα ωραία κορμιά δεν διαφωνούμε,τελοσπάντων περιμένω τον έρωτα...
Ο ερωτας ερχεται εκει που δεν το περιμενεις,αν το κυνηγας δεν ερχεται..Προσωπικά απορώ πως σας αρέσει...αλλά τελοσπάντων...
Δαπανηρό πολύ + ότι οι περισσότερες το έχουνε αγκαρία πράγμα λογικό...τι στον πούτσο φχαριστιέστε μόνο εσείς οι μπουρδελιάρηδες ξέρετε...
Ντάξει καλά τα ωραία κορμιά δεν διαφωνούμε,τελοσπάντων περιμένω τον έρωτα...
Ρε συ ντάξει κ εμένα μου αρέσει το σπορ αλλά ως ένα βαθμό είναι απάτη,άσε το 30-40e=10-15λεπτά max.οχι....
δεν της παιρνω ολες λαου λαου....
εχω βρει πλεον σταθερες 3-4 οι οποιες ειναι σε στουντιο και θα πηγαινω μονο εκει πλεον........
τι με ευχαστηστει???
η αντιληψη το οτι η κοπελες αυτες δεν ειναι ενα κομματι κρεας ,εχουν καταλαβει μερικες που δεν της βλεπω ετσι και καθε φορα που πηγαινω ειναι
πολυ ομορφα, αδιαφορουν για το αν η τσατσα χτυπησει την πορτα.......
δεν ξερω αν πεζει ρολο που ειμαι γλυκουλης σαν παιδι αλλα δεν ξερω παλι
για γκομενα κατσε να εχει ωραια ποδια και μετα βλεπουμε
Έχω βαρεθεί να τον κυνηγάω τον παλιό μαλάκα την φτερού,τώρα κάθομαι κ τον περιμένω!!!Ο ερωτας ερχεται εκει που δεν το περιμενεις,αν το κυνηγας δεν ερχεται..
Ρε συ ντάξει κ εμένα μου αρέσει το σπορ αλλά ως ένα βαθμό είναι απάτη,άσε το 30-40e=10-15λεπτά max. Έχω βαρεθεί να τον κυνηγάω τον παλιό μαλάκα την φτερού,τώρα κάθομαι κ τον περιμένω!!!
Ρε μαλάκα κατά προσέγγιση λέω τι ισχύει...γαμάς με χρονοδιακόπτη.ρε μαλακα εδω εμενα με 20 εχουν κατσει 15-18 λεπτα
δεν φταιω εγω που τελειωνεις σε 5 λεπτα
υ.γ κατεβα αθηνα μπας και γνωρησεις τον ερωτα
Θα την πάθεις,θα την φας,θα περάσεις κ καλά...όλα στο πρόγραμμα είναι.μακρια απο ερωτες και σιροπια...
ξερω τι λεω.....
την εχω παθει πολλες φορες....
Θα ερθουν και τα καλα φιλε ;)μακρια απο ερωτες και σιροπια...
ξερω τι λεω.....
την εχω παθει πολλες φορες....
Άσε κ έχουνε κοντέψει αρκετές φορές να με βιασούνε χοντρές...ολο χοντρες μου την επεφταν, θυμαμαι και μια αδυνατη στο λυκειο, στην 5ημερη μου επιανε τον κωλο στο κλαμπ...
αλλα ημουν μικρος και αθωος δεν ηξερα τι ειναι τσεξ....
Θα ερθουν και τα καλα φιλε ;)
μην πτωεισαι εσυ πασα μου θα σε κανω πλουσιο εγω...Άσε κ έχουνε κοντέψει αρκετές φορές να με βιασούνε χοντρές...
Ένα καργιόλη τον φίδο μου που με φώναξε τις προάλλες για να μην είναι μόνος με την δικιά του κ μου πάσαρε την θεόχοντρη για παχολούλα θα τον εκδικηθώ κάποια στιγμή... >
Σε εμπιστεύομαι τυφλά αλλά κανόνισε μαλάκα να χάσω μία έξοδο σε μπουρδέλα...θα μου την πληρώσεις εσύ!!!μην πτωεισαι εσυ πασα μου θα σε κανω πλουσιο εγω...
να κατεβεις αθηνα να σε κερασω αν σπασειΣε εμπιστεύομαι τυφλά αλλά κανόνισε μαλάκα να χάσω μία έξοδο σε μπουρδέλα...θα μου την πληρώσεις εσύ!!!
Άσε κ έχουνε κοντέψει αρκετές φορές να με βιασούνε χοντρές...
Ένα καργιόλη τον φίδο μου που με φώναξε τις προάλλες για να μην είναι μόνος με την δικιά του κ μου πάσαρε την θεόχοντρη για παχολούλα θα τον εκδικηθώ κάποια στιγμή... >
Αν κατέβω Αθήνα τζάμπα το κέρασμα,θα έχει φύγει στο εισητήριο το μπουρδέλο...εκτός αν μου βάλεις κ τα μεταφορικά...να κατεβεις αθηνα να σε κερασω αν σπασει
αλλα δεν σπαει
99 τς εκατο ειναι
τι μπουρδελο ρε, στην Ομονοια θα σε παει να σε περιποιηθουν οι μεταναστες τζαμπαΑν κατέβω Αθήνα τζάμπα το κέρασμα,θα έχει φύγει στο εισητήριο το μπουρδέλο...εκτός αν μου βάλεις κ τα μεταφορικά...