pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ελπίζω να μην ακατάλληλο,δεν μπορώ σοκάρομαι...Αυτο θα πει φοβερη φαρσα....
Ελπίζω να μην ακατάλληλο,δεν μπορώ σοκάρομαι...Αυτο θα πει φοβερη φαρσα....
ποιον νομιζεις τον τρωνε τα @@ του αν εχεσες η οχι ρε βλημα?Οκ,άλλον μπορεί να τον νοιάζει!!!
εγώ είμαι αριστερός!!!
Με 5e κάτσε φτιάχτην μόνο σου Αβράμη...
Η ομαλή λειτουργία του εντέρου σημαίνει καλή υγεία...εδώ μέσα όλοι με αγαπάνε κ νοιάζονται...ποιον νομιζεις τον τρωνε τα @@ του αν εχεσες η οχι ρε βλημα?
αρα φασιστακι!
ναι αλλα τοτε γιατι οι σουβλατζιδες θες να παιρνουν πιο πολλα απο εναν καθηγητη που ειναι μορφωμενος ανθρωπος?Το θεωρώ ξεφτίλα,ο ηλεκτρολόγος το τούβλο,να παίρνει περισσότερα λεφτά από έναν καθηγητή που είναι μορφωμένος άνθρωπος,και που έχει να κάνει με 100 κωλόπαιδα σε κάθε σχολείο..... ;) ;) ;) ;)
Δες το και πες μας.....Ελπίζω να μην ακατάλληλο,δεν μπορώ σοκάρομαι...
ναι αλλα τοτε γιατι οι σουβλατζιδες θες να παιρνουν πιο πολλα απο εναν καθηγητη που ειναι μορφωμενος ανθρωπος?
καλα, μ'αυτο το πλευρο να κοιμασαι....Η ομαλή λειτουργία του εντέρου σημαίνει καλή υγεία...εδώ μέσα όλοι με αγαπάνε κ νοιάζονται...
Από πότε αριστερός=φασιστάκι;;;
Σχολείο το bou όλο καινούργια κ ενδιαφέροντα πράγματα μαθαίνει κανείς γαμώ την αριστερά μου!!!
Δεν ισχύει,υπάρχουνε καθηγητές κ καθηγητές όπως ηλεκτρολόγοι κ ηλεκτρολόγοι...Το θεωρώ ξεφτίλα,ο ηλεκτρολόγος το τούβλο,να παίρνει περισσότερα λεφτά από έναν καθηγητή που είναι μορφωμένος άνθρωπος,και που έχει να κάνει με 100 κωλόπαιδα σε κάθε σχολείο..... ;) ;) ;) ;)
ναι αλλα οσο πιο ακριβα την πουλανε, τοσο πιο πολλα βγαζουν απο εναν καθηγητη που ειναι μορφωμενος ανθρωπος και εχει να κανει με 100 παιδια!Είπα εγώ,ότι θέλω να παίρνουν πιο πολλά;;;; Απλά είπα να έχουν τις πίτες κάπου 2-2,5 €.....το να πουλάς την πίτα 1,5 € είναι κοροϊδία.....και στην ουσία κοριδεύουν τον εαυτό τους..... :-
Εδώ η πλειοψηφία είναι φασιστάκια σαν εσένα,κάθε δημοσκόπηση-έρευνα για να είναι αξιόπιστη γίνεται σε τυχαίο-ουδέτερο δείγμα ανθρώπων...όχι στα γραφεία του ΛάΟΣ κ της Χ.Α.εχει αποδειχθει και δημοκρατικα με παλαιοτερη ψηφοφορια εδω μεσα δε πιστευω να αμφισβητεις τις δημοκρατικες διαδικασιες?
Ναι αλλά τα φτηνά φαγιά δεν είναι και καλά,τα τρώει ο παπαζόλις μετά κ χέζεται...ναι αλλα οσο πιο ακριβα την πουλανε, τοσο πιο πολλα βγαζουν απο εναν καθηγητη που ειναι μορφωμενος ανθρωπος και εχει να κανει με 100 παιδια!
θαθελεςΕδώ η πλειοψηφία είναι φασιστάκια σαν εσένα,κάθε δημοσκόπηση-έρευνα για να είναι αξιόπιστη γίνεται σε τυχαίο-ουδέτερο δείγμα ανθρώπων...όχι στα γραφεία του ΛάΟΣ κ της Χ.Α.
Είπα εγώ,ότι θέλω να παίρνουν πιο πολλά;;;; Απλά είπα να έχουν τις πίτες κάπου 2-2,5 €.....το να πουλάς την πίτα 1,5 € είναι κοροϊδία.....και στην ουσία κοριδεύουν τον εαυτό τους..... :-
Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε!!!θαθελες
κλααααψεεεεεεεεεεε
ναι αλλα οσο πιο ακριβα την πουλανε, τοσο πιο πολλα βγαζουν απο εναν καθηγητη που ειναι μορφωμενος ανθρωπος και εχει να κανει με 100 παιδια!
Δεν ισχύει,υπάρχουνε καθηγητές κ καθηγητές όπως ηλεκτρολόγοι κ ηλεκτρολόγοι...
Ας πούμε καθηγητής με γνωστό φροντιστήριο βγάζει παραπάνω από κάθε ηλεκτρολόγο,αντίθετα μεγαλοηλεκτρολόγος που πιάνεται με οικοδομές βγάζει περισσότερα από έναν μικροκαθηγητή της σειράς...
Σε κάθε περίπτωση όμως αυτός που βγάζει περισσότερα έχει κουραστεί περισσότερο από τον άλλον κ έχει πάρει κάποια ρίσκα.
Δεν νομίζω ότι ο μέσος ηλεκτρολόγος βγάζει περισσότερα αλλά κ να συμβαίνει είναι δύσκολα λεφτά κ χωρίς την σιγουριά του δημοσίου ότι θα τα βγάζει πάντα...Εντάξει,άμα έχει φροντιστήριο.....εγώ μιλάω για καθηγητή του δημοσίου
Αλλά ο μέσος ηλεκτρολόγος,δυστυχώς βγάζει περισσότερα από τον μέσο καθηγητή....ο πρώτος απλώς έμαθε 5 πράγματα πάνω στη δουλειά,και ξέρει να αλλάζει πρίζες,να φτιάχνει κουζίνες,φούρνους,ή με ότι ασχολείται στην δουλειά του τελοσπάντων....ενώ ο δεύτερος,έστρωσε κώλο και σπούδασε για να γίνει αυτό που έγινε....είναι δίκαιο να παίρνει λιγότερα;;;;
Ρε "poustiki kithara" σταμάτα να έχεις κολλήματα...όλα αυτά που λες κόμπλεξ μόνο δείχνουνε...
Καλά δεν είναι μόνο η αξία κάποιων επαγγελμάτων σε σχέση με άλλων...είναι το ονομά σου,είναι το στυλιστικό που επιλέγει ο καθένα(αξύριστος/ξυρισμένος/τι φοράει)...όλα αυτά κόμπλεξ κ ανασφάλειες βγάζουν.Κόμπλεξ γιατί;;;;
Πάντως βλέπω και το άλλο...και ίσως κάνω λάθος.....υπάρχει επιστροφή πολλών νέων στις χειρονακτικές εργασίες.....έχω δει αρκετά νέα παιδιά σε μαγαζιά με υδραυλικα,ηλεκτρολογικά,και τέτοια......εσείς το έχετε προσέξει;;;;
Άσχημο βέβαια αυτό
Καλά δεν είναι μόνο η αξία κάποιων επαγγελμάτων σε σχέση με άλλων...είναι το ονομά σου,είναι το στυλιστικό που επιλέγει ο καθένα(αξύριστος/ξυρισμένος/τι φοράει)...όλα αυτά κόμπλεξ κ ανασφάλειες βγάζουν.