Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

Επισκέπτης
Με 5e κάτσε φτιάχτην μόνο σου Αβράμη... :jerking:

Το θεωρώ ξεφτίλα,ο ηλεκτρολόγος το τούβλο,να παίρνει περισσότερα λεφτά από έναν καθηγητή που είναι μορφωμένος άνθρωπος,και που έχει να κάνει με 100 κωλόπαιδα σε κάθε σχολείο..... ;) ;) ;) ;)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ποιον νομιζεις τον τρωνε τα @@ του αν εχεσες η οχι ρε βλημα?

αρα φασιστακι!  :birdman:
Η ομαλή λειτουργία του εντέρου σημαίνει καλή υγεία...εδώ μέσα όλοι με αγαπάνε κ νοιάζονται... :birdman:

Από πότε αριστερός=φασιστάκι;;;  :rolleyes: :think:

Σχολείο το bou όλο καινούργια κ ενδιαφέροντα πράγματα μαθαίνει κανείς γαμώ την αριστερά μου!!! :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Το θεωρώ ξεφτίλα,ο ηλεκτρολόγος το τούβλο,να παίρνει περισσότερα λεφτά από έναν καθηγητή που είναι μορφωμένος άνθρωπος,και που έχει να κάνει με 100 κωλόπαιδα σε κάθε σχολείο..... ;) ;) ;) ;)
ναι αλλα τοτε γιατι οι σουβλατζιδες θες να παιρνουν πιο πολλα απο εναν καθηγητη που ειναι μορφωμενος ανθρωπος? :birdman:

Επισκέπτης
ναι αλλα τοτε γιατι οι σουβλατζιδες θες να παιρνουν πιο πολλα απο εναν καθηγητη που ειναι μορφωμενος ανθρωπος? :birdman:

Είπα εγώ,ότι θέλω να παίρνουν πιο πολλά;;;; Απλά είπα να έχουν τις πίτες κάπου 2-2,5 €.....το να πουλάς την πίτα 1,5 € είναι κοροϊδία.....και στην ουσία κοριδεύουν τον εαυτό τους..... :-

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Η ομαλή λειτουργία του εντέρου σημαίνει καλή υγεία...εδώ μέσα όλοι με αγαπάνε κ νοιάζονται... :birdman:
καλα, μ'αυτο το πλευρο να κοιμασαι....

Από πότε αριστερός=φασιστάκι;;;  :rolleyes: :think:

Σχολείο το bou όλο καινούργια κ ενδιαφέροντα πράγματα μαθαίνει κανείς γαμώ την αριστερά μου!!! :2funny:

εχει αποδειχθει και δημοκρατικα με παλαιοτερη ψηφοφορια εδω μεσα  :birdman: δε πιστευω να αμφισβητεις τις δημοκρατικες διαδικασιες?  :2on1: :zfuck:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν ισχύει,υπάρχουνε καθηγητές κ καθηγητές όπως ηλεκτρολόγοι κ ηλεκτρολόγοι...

Ας πούμε καθηγητής με γνωστό φροντιστήριο βγάζει παραπάνω από κάθε ηλεκτρολόγο,αντίθετα μεγαλοηλεκτρολόγος που πιάνεται με οικοδομές βγάζει περισσότερα από έναν μικροκαθηγητή της σειράς...

Σε κάθε περίπτωση όμως αυτός που βγάζει περισσότερα έχει κουραστεί περισσότερο από τον άλλον κ έχει πάρει κάποια ρίσκα.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Είπα εγώ,ότι θέλω να παίρνουν πιο πολλά;;;; Απλά είπα να έχουν τις πίτες κάπου 2-2,5 €.....το να πουλάς την πίτα 1,5 € είναι κοροϊδία.....και στην ουσία κοριδεύουν τον εαυτό τους..... :-
ναι αλλα οσο πιο ακριβα την πουλανε, τοσο πιο πολλα βγαζουν απο εναν καθηγητη που ειναι μορφωμενος ανθρωπος και εχει να κανει με 100 παιδια!  :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
εχει αποδειχθει και δημοκρατικα με παλαιοτερη ψηφοφορια εδω μεσα  :birdman: δε πιστευω να αμφισβητεις τις δημοκρατικες διαδικασιες?  :2on1: :zfuck:
Εδώ η πλειοψηφία είναι φασιστάκια σαν εσένα,κάθε δημοσκόπηση-έρευνα για να είναι αξιόπιστη γίνεται σε τυχαίο-ουδέτερο δείγμα ανθρώπων...όχι στα γραφεία του ΛάΟΣ κ της Χ.Α. :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ναι αλλα οσο πιο ακριβα την πουλανε, τοσο πιο πολλα βγαζουν απο εναν καθηγητη που ειναι μορφωμενος ανθρωπος και εχει να κανει με 100 παιδια!  :birdman:
Ναι αλλά τα φτηνά φαγιά δεν είναι και καλά,τα τρώει ο παπαζόλις μετά κ χέζεται... :helpplea:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Εδώ η πλειοψηφία είναι φασιστάκια σαν εσένα,κάθε δημοσκόπηση-έρευνα για να είναι αξιόπιστη γίνεται σε τυχαίο-ουδέτερο δείγμα ανθρώπων...όχι στα γραφεία του ΛάΟΣ κ της Χ.Α. :birdman:
θαθελες  :birdman:

κλααααψεεεεεεεεεεε

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Στην πόλη μου η πίτα-γύρος με απ' όλα κοστίζει 2 ευρώ σε όλα τα σουβλατζίδικα

Επισκέπτης

Ξεχνάς όμως κα΄τι...ο κόσμος (καθ'ότι οι περισσότεροι είναι μαλάκες) θα προτιμήσει αυτόν που έχει την πίτα 1,5 €,από έναν που την έχει 2,5 €......φυσικά εννοείται,ότι αυτός με τα 2,5 € θα είναι ανώτερος σε ποιότητα....αλλά ο κόσμος,λόγω αυτής της ψεύτικης κωλοκρίσης που δεν υπάρχει.....θα προτιμήσει την πίτα με τα 1,5 €.....επείδη είναι πιο "φθηνή" :jerking:

Δεν ισχύει,υπάρχουνε καθηγητές κ καθηγητές όπως ηλεκτρολόγοι κ ηλεκτρολόγοι...

Ας πούμε καθηγητής με γνωστό φροντιστήριο βγάζει παραπάνω από κάθε ηλεκτρολόγο,αντίθετα μεγαλοηλεκτρολόγος που πιάνεται με οικοδομές βγάζει περισσότερα από έναν μικροκαθηγητή της σειράς...

Σε κάθε περίπτωση όμως αυτός που βγάζει περισσότερα έχει κουραστεί περισσότερο από τον άλλον κ έχει πάρει κάποια ρίσκα.

Εντάξει,άμα έχει φροντιστήριο.....εγώ μιλάω για καθηγητή του δημοσίου

Αλλά ο μέσος ηλεκτρολόγος,δυστυχώς βγάζει περισσότερα από τον μέσο καθηγητή....ο πρώτος απλώς έμαθε 5 πράγματα πάνω στη δουλειά,και ξέρει να αλλάζει πρίζες,να φτιάχνει κουζίνες,φούρνους,ή με ότι ασχολείται στην δουλειά του τελοσπάντων....ενώ ο δεύτερος,έστρωσε κώλο και σπούδασε για να γίνει αυτό που έγινε....είναι δίκαιο να παίρνει λιγότερα;;;; :(

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εντάξει,άμα έχει φροντιστήριο.....εγώ μιλάω για καθηγητή του δημοσίου

Αλλά ο μέσος ηλεκτρολόγος,δυστυχώς βγάζει περισσότερα από τον μέσο καθηγητή....ο πρώτος απλώς έμαθε 5 πράγματα πάνω στη δουλειά,και ξέρει να αλλάζει πρίζες,να φτιάχνει κουζίνες,φούρνους,ή με ότι ασχολείται στην δουλειά του τελοσπάντων....ενώ ο δεύτερος,έστρωσε κώλο και σπούδασε για να γίνει αυτό που έγινε....είναι δίκαιο να παίρνει λιγότερα;;;; :(
Δεν νομίζω ότι ο μέσος ηλεκτρολόγος βγάζει περισσότερα αλλά κ να συμβαίνει είναι δύσκολα λεφτά κ χωρίς την σιγουριά του δημοσίου ότι θα τα βγάζει πάντα... :P

Μην κολλάς ρε σε ό,τι σκεφτείς!!! :birdman:

Υ.Γ.Ρε "poustiki kithara" σταμάτα να έχεις κολλήματα...όλα αυτά που λες κόμπλεξ μόνο δείχνουνε... :idiot: :uglystupid: :headbang: :jerking:

Επισκέπτης
Ρε "poustiki kithara" σταμάτα να έχεις κολλήματα...όλα αυτά που λες κόμπλεξ μόνο δείχνουνε... :idiot: :uglystupid:

Κόμπλεξ γιατί;;;; :think: :think: :think:

Πάντως βλέπω και το άλλο...και ίσως κάνω λάθος.....υπάρχει επιστροφή πολλών νέων στις χειρονακτικές εργασίες.....έχω δει αρκετά νέα παιδιά σε μαγαζιά με υδραυλικα,ηλεκτρολογικά,και τέτοια......εσείς το έχετε προσέξει;;;; :think: :think: :think: :think:

Άσχημο βέβαια αυτό

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κόμπλεξ γιατί;;;; :think: :think: :think:

Πάντως βλέπω και το άλλο...και ίσως κάνω λάθος.....υπάρχει επιστροφή πολλών νέων στις χειρονακτικές εργασίες.....έχω δει αρκετά νέα παιδιά σε μαγαζιά με υδραυλικα,ηλεκτρολογικά,και τέτοια......εσείς το έχετε προσέξει;;;; :think: :think: :think: :think:

Άσχημο βέβαια αυτό
Καλά δεν είναι μόνο η αξία κάποιων επαγγελμάτων σε σχέση με άλλων...είναι το ονομά σου,είναι το στυλιστικό που επιλέγει ο καθένα(αξύριστος/ξυρισμένος/τι φοράει)...όλα  αυτά κόμπλεξ κ ανασφάλειες βγάζουν.

Επισκέπτης
Καλά δεν είναι μόνο η αξία κάποιων επαγγελμάτων σε σχέση με άλλων...είναι το ονομά σου,είναι το στυλιστικό που επιλέγει ο καθένα(αξύριστος/ξυρισμένος/τι φοράει)...όλα  αυτά κόμπλεξ κ ανασφάλειες βγάζουν.

Ας πούμε ότι είμαι κομπλεξικός...αλλά σέβομαι την άποψη του άλλου... :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom