pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Και πώς μπορείς να το ξέρεις;;;Αναλογα σε αλλους ισχυει σε αλλους οχι
Και πώς μπορείς να το ξέρεις;;;Αναλογα σε αλλους ισχυει σε αλλους οχι
Και άλλοι έχουν νικ με κεφαλαίο...και τι έγινε;;;; Απλά μένει στην Καλλιθέα...και για να μη φαίνεται,το έκανε σκέτο Θέα.....
Δεν το καταλαβαινεις?δεν εχεις κανει δευτερη εκτονωση ποτε?Και πώς μπορείς να το ξέρεις;;;
Τί εννοείς,δύο στην σειρά ή δύο στην σειρά;;;Δεν το καταλαβαινεις?δεν εχεις κανει δευτερη εκτονωση ποτε?
δεν ειμαι αθηναια και ναι θεά εννοουσα.και κοσνικ αν δεν σ αρεσει
Τι εγινε...δεν εισαι ο πρωτος που ρωτας,τα σπαει λεμε το αβαταρ..μια ιταλιανα ειναι απο παλερμο...παλια ιστορια..ρε σινερμαν ολο θελω να σε ρωτηξω και ξεχναω,, η κοπελα στο αβαταρ ποια ειναι?
Γιατι θα μπλεχτουμε,αν εισαι φορτωμενος και τελειωνεις γρηγορα ,καλυτερα να τραβηξεις μια πιο πριν..Τί εννοείς,δύο στην σειρά ή δύο στην σειρά;;;
Όποιος βρει τι σημαίνει το GL τι κερδίζει;;;
Λίγο πριν πάω ή κ μία μέρα πριν δεν πειράζει;;;Γιατι θα μπλεχτουμε,αν εισαι φορτωμενος και τελειωνεις γρηγορα ,καλυτερα να τραβηξεις μια πιο πριν..
Αν πας σε στουντιο,βαρα καμια πριν καμια-δυο ωρες (αν εισαι πολυ φορτομενος),για να μην πανε χαμενα 50Ε...ΣΕ κοβω να ρωτας για πλακα τυπε η μου φαινεται?Λίγο πριν πάω ή κ μία ,έρα πριν δεν πειράζει;;;
ο νωντας εχει ξεκωλωθει στον πουτσο
που εισαι ρε χοντρε
Κοίτα μπορεί να είναι σαχλό το θέμα αλλά δεν ρωτάω για πλάκα,δεν θέλω να ξανα κλάψω 40e.Αν πας σε στουντιο,βαρα καμια πριν καμια-δυο ωρες (αν εισαι πολυ φορτομενος),για να μην πανε χαμενα 50Ε...ΣΕ κοβω να ρωτας για πλακα τυπε η μου φαινεται?
Τι εγινε...δεν εισαι ο πρωτος που ρωτας,τα σπαει λεμε το αβαταρ..μια ιταλιανα ειναι απο παλερμο...παλια ιστορια..
Μαλακα πηξε μεσα στην αθηνα,μεσα στο κλουβι..ολο ιστοριες εισαι εσυ...
θελει και ιστοριες η κωλαρα σου ε?
Τελειωνεις γρηγορα,αν ναι τραβα μια,αν δεν τελειωνεις γρηγορα οσο και φορτομενος να εισαι,μη τραβας,γνωμη μου.. ;)Κοίτα μπορεί να είναι σαχλό το θέμα αλλά δεν ρωτάω για πλάκα,δεν θέλω να ξανα κλάψω 40e.
Μαλακα πηξε μεσα στην αθηνα,μεσα στο κλουβι..
Ιστοριες ρε μορτη να σε διασκρδαζω...