lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
Γεια ..γιατι μαλακιζεσαι?γειαααα
Γεια ..γιατι μαλακιζεσαι?
γιατι δεν μας παιρνουν στα σοβαραΚαι οτι εψαχνα το σπαμοθρεντ...γιατι δεν το εχουν στον πινακα με τα δημοφιλη θρεντ στην αρχικη?
:-*γειαααα
στο μπου γαμαμε δε μαλακιζομαστεστο μπου ειμαι
Και οτι εψαχνα το σπαμοθρεντ...γιατι δεν το εχουν στον πινακα με τα δημοφιλη θρεντ στην αρχικη?
ΚΑΛΑ ...εσυ οτι πεις..στο μπου ειμαι
εισαι σιγουρα η βοομβνομίζω ότι στην γενικότερη φιλοσοφία του σάιτ, είναι να μπαίνουν τα μέλη και οι επισκέπτες σε θρεντ που αφορούν το αντικείμενο του σάιτ και όχι να "αναλώνονται" σε τσατοθρεντ που δεν προσφέρουν και τίποτα (γι'αυτό πιστεύω ότι δεν φτιάχνουν και κανονικό τσατ)
γνώμη μου
Αυτο σκεφτηκα και εγω.. ;)νομίζω ότι στην γενικότερη φιλοσοφία του σάιτ, είναι να μπαίνουν τα μέλη και οι επισκέπτες σε θρεντ που αφορούν το αντικείμενο του σάιτ και όχι να "αναλώνονται" σε τσατοθρεντ που δεν προσφέρουν και τίποτα (γι'αυτό πιστεύω ότι δεν φτιάχνουν και κανονικό τσατ)
γνώμη μου
ΚΑΛΑ ...εσυ οτι πεις..
νομίζω ότι στην γενικότερη φιλοσοφία του σάιτ, είναι να μπαίνουν τα μέλη και οι επισκέπτες σε θρεντ που αφορούν το αντικείμενο του σάιτ και όχι να "αναλώνονται" σε τσατοθρεντ που δεν προσφέρουν και τίποτα (γι'αυτό πιστεύω ότι δεν φτιάχνουν και κανονικό τσατ)
γνώμη μου
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ !!!!!!!!εισαι σιγουρα η βοομβ
ο γλ ειναι αλλα λεμεΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ !!!!!!!!
στο μπου γαμαμε δε μαλακιζομαστε
τι κανεις νεαραγεια σου μπαρε :-* :-*