Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.631
- Πόντοι
- 2.637
με φτιαχνεις...... ΑΓΡΙΑ Ατς !!!!μη μου μιλας ρε τρομπα. κρυωνω που κρυωνω, με διαπερνα κ σιχαμαρα. ουστ
Εχω ορεξη ....
με φτιαχνεις...... ΑΓΡΙΑ Ατς !!!!μη μου μιλας ρε τρομπα. κρυωνω που κρυωνω, με διαπερνα κ σιχαμαρα. ουστ
θα τα ξερεις καλυτερα αυτα εσυ.....εμένα μου παγώσανε τα κρεμαντζόλια
να βάλω κανένα γούνινο σωβρακάκι τύπου Κόναν? φοριούνται και σκέτα αυτά
ΕΣΥ θελω να ερθειςρε εκτορα γαμω στειλτου να βρεθειτε. κανε τα δικα σουυυυυυυυ
ρε εκτορα γαμω στειλτου να βρεθειτε. κανε τα δικα σουυυυυυυυ
φίλες και φίλοι, στην σημερινή εκπομπή θα μιλήσουμε για την απρόκλητη εκδήλωση αντικοινωνικής συμπεριφοράς απέναντι στους συνανθρώπους μας
http://[URL unfurl="true"]www.onlycy.com/wp-content/uploads/2011/02/TeniaMakri1.jpg[/img[/URL]]
στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, θα ασχοληθούμε με τους δέκτες της εν λόγω συμπεριφοράς και γενικότερα με τις συνέπειες της τρόμπας :birdman:
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δασκαλε :cool: :cum: :cum: :cum: :headbang3:
Σου παειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τρελα !!!!!!!πες του να ριξει κατι πανω του να μη κρυωνει
σχολείο δεν έχει σήμερα?
αχαχαχα το ομολογω ανετρεξα σε λεξικο να δω τι σημαινει το μηδιζω
το ξερω γαμωτο, κ μενα μου τη σπαει η ζεστηη. αλλα εχω πιο πολλα καλοκαιρινα ρουχα κ ομορφοτερα παπουτσια
κρυωνουν τα χερια μουυυ
Γιατι βρε συ τοση κακια ?δε γινεται καποιος να του κοψει το ιντερνετ?!
Γιατι βρε συ τοση κακια ?
Εσυ εισαι ευαισθητη ψυχη ..... γιατι τετοια συμπεριφορα ?
Θα σας πρότεινα να σας τα ζεστάνω εγώ, αλλά γνωρίζοντας το καχύποπτο πνεύμα που σας διακρίνει, καθώς και τα σχόλια που θα εισπράξω, δεν θα το πράξω. θα σας συμβούλευα λοιπόν να τα θέσετε εις τις μασχάλες σας.
εχει γαμηθει να διορθωνει και να ξαναδιορθωνει και να ξαναδιορθωνει τα ποστ ο καθυστερημενος
Ειπε ο ψυχανωμαλος......εχει γαμηθει να διορθωνει και να ξαναδιορθωνει και να ξαναδιορθωνει τα ποστ ο καθυστερημενος