sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Απο τον αβραμη ολα να τα περιμενεις...Λες να επνιξε την γατα στο φαληρικο δελτα και μας το παιζει ανηξερη περιστερα ?
Απο τον αβραμη ολα να τα περιμενεις...Λες να επνιξε την γατα στο φαληρικο δελτα και μας το παιζει ανηξερη περιστερα ?
Ειναι αυτο που λεμε ΗΡΕΜΗ δυναμη...Απο τον αβραμη ολα να τα περιμενεις...
Fly low,strike hard...ενα πραγμα..Ειναι αυτο που λεμε ΗΡΕΜΗ δυναμη...
Σιγανο ποταμακι .... Πολυ σιγανο ομως .....ΑΘΟΡΥΒΟ !!!!!
Αερος εδαφους ..... λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεFly low,strike hard...ενα πραγμα..
Εισαι ο πρωτος υποπτος στην ολη υποθεση ....
Εσυ προκαλεσες το θυμα εεεεεε την γατα ηθελα να πω....
Κι αν δεν γυρισει τι θα λες μετα ?Καλά χαλαρώστε....και άλλες φορές έχει κάνει μέρες να γράψει....μπορεί να με έγραψε,και να πήγε τριήμερο.......ίσως γυρίσει αύριο :S :S :S :S
ίσως γυρίσει αύριο :S :S :S :S
Κι αν δεν γυρισει τι θα λες μετα ?
Παρακαλω να καταγραφτουν στα πρακτικα τα οσα λεει και γραφει
εχουμε πιθανη ανθρωποκτονια εκ προμελετης μετα δολου....
Αβραμη σκεψου να του εχει τυχει κατι που το απευχομαι φυσικα.....
Το ψαρωμα αυτο στο εκανα μπας και σταματησεις να προκαλεις τον καθε μαλακα που σε ενοχλει
γιατι ποτε δεν ξερεις που μπορει να βγουν οι καταστασεις..... ;)
Φονιάααα,την έφαγες την γλυκιά μας την λιονταρίνα,σαν δεν ντρέπεσαι!!!Άμα του τύχει,χτύπα ξύλο,κανένα τροχαίο ας πούμε.....εγώ θα έχω καμιά ευθύνη;;;;
Έπειτα το ραντεβού ήταν Κυριακή.....και αυτός έχει να εμφανιστεί από το Σάββατο....άρα;;;
Αχ βρε Αβραμακο..... δεν προσεχεις καθολου οτι σου λεω.......Άμα του τύχει,χτύπα ξύλο,κανένα τροχαίο ας πούμε.....εγώ θα έχω καμιά ευθύνη;;;;
Έπειτα το ραντεβού ήταν Κυριακή.....και αυτός έχει να εμφανιστεί από το Σάββατο....άρα;;;
Φονιάααα,την έφαγες την γλυκιά μας την λιονταρίνα,σαν δεν ντρέπεσαι!!!
ειναι και αυτος αλλα εισαι και συ ρε δημητρη..πας να κανεις σοβαρη συζητηση με τον αβραμη.Αχ βρε Αβραμακο..... δεν προσεχεις καθολου οτι σου λεω.......
ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΣΕ ΞΥΛΟ ΠΟΤΕ....
Και μονο που θα σε θεωρησουν υποπτο φτανει ασχετα αν φταις η οχι !!!!!
ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΒΙΟΛΙ !!!!!!!!!!!!!
Αλλαξτε θεμα γιατι εφαγε καρδιοχτυπι το παιδι τωρα....Φονιάααα,την έφαγες την γλυκιά μας την λιονταρίνα,σαν δεν ντρέπεσαι!!!
ειναι και αυτος αλλα εισαι και συ ρε δημητρη..πας να κανεις σοβαρη συζητηση με τον αβραμη.
Αλλαξτε θεμα γιατι εφαγε καρδιοχτυπι το παιδι τωρα....
Καλη η πλακα αλλα με μετρο και εκει που πρεπει...
ρε κιθαρα γιατη νευριαζεις???
Ευθυνη οχι ...τυψεις...που ερχοταν στο ραντεβου...Άμα του τύχει,χτύπα ξύλο,κανένα τροχαίο ας πούμε.....εγώ θα έχω καμιά ευθύνη;;;;
Πάντως είσαι ο νο 1 ύποπτος αν κάτι έπαθε η λιονταρίνα μας κ δεν το εξιχνιάσει η Νικολούλη....Ναι....φορούσα και μια κουκούλα -για να διατηρήσω την ανωνυμία μου- και ρωτάω τον τύπο που ήταν στο σημείο συν'αντησης που είχαμε ορίσει: "είστε ο λάιον7;","μάλιστα" μου λέει....και αμέσως τραβάω πιστόλι,και του ρίχνω στο κεφάλι,και μετά εξαφανίστηκα.........
Με τον Αβραμακο εχω βρεθει αρκετες φορες και σας λεω μονο οτι ειναι καλο παιδιειναι και αυτος αλλα εισαι και συ ρε δημητρη..πας να κανεις σοβαρη συζητηση με τον αβραμη.