stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ειδες γκαντεμη.....η ρωξανα ηταν παρουσα
ειδες γκαντεμη.....η ρωξανα ηταν παρουσα
;)Eλα ρε ΑΕΚΑΡΑ
Eυγενικότατος είμαι και ηρεμότατος.Μην πανικοβάλλεις τα πλήκτρα σου.Δεν σε προσέβαλα.Σε χαρακτήρισα.
Εγώ απάντησα ωραία και όμορφα,ότι η καράφλα δεν πάει στον άνδρα,και συ μου πέταξες την μπήχτη,περί μαλακίας ότι είναι άσχημο να φαίνεται αλλά δεν κρύβεται....χωρίς φυσικά να έχουμε προηγούμενα,μιας και έχουμε ανταλλάξει ελάχιστα ποστ μαζί,απ'όσο θυμάμαι.....άρα για μάζεψε λίγο τη γλώσσα σου ;)
Οταν κερδιζει η ομαδαρα εχω περισσοτερες ορμες
εσυ δεν υπηρχες πιο παλια,ο αβραμης υπηρχε,και προσεφερε αφθονο γελιο απο τοτε.χαλασε το φορουμ τυπε.....
δεν υπηρχαν παλια αυτα....
Και από πού συμπεραίνεις ότι τα περί μαλακίας αφορούν το άτομό σου;
Γιατί είναι άσχημο να φαίνεται η καράφλα σε έναν άνδρα....
Και η μαλακία είναι άσχημο να φαίνεται αλλά κανείς δεν την κρύβει.
γτ εσυ υπηρχες....εσυ δεν υπηρχες πιο παλια,ο αβραμης υπηρχε,και προσεφερε αφθονο γελιο απο τοτε.
εσυ δεν υπηρχες πιο παλια,ο αβραμης υπηρχε,και προσεφερε αφθονο γελιο απο τοτε.
οχι αλλα μου τα χουν πειγτ εσυ υπηρχες....
Ολα τα μελη παλια και νεα, δινουν ποικιλια στο σαιτ
Παρεκτρεπεσαι κιθαρα,λιγο πιο κοσμια ;)Ρε γαμημένε,θα σταματήσεις μια φορά να πετάγεσαι σαν την πορδή,όταν δε σου απευθύνουν το λόγο;;;....εσένα σου έχω προτείνει 2 φορές για ξύλο....άντε,δέξου μια φορά,φόρεσε τα παντελόνια και τα αρχίδια σου, και θα δεις πόσο γέλιο θα σου προσφέρω.......άντε αγόρι μου......άντε να σε δω.....
αβραμη,το χειροτερο απο το να εισαι βλαχος,ειναι το να εισαι μαλακας.Ρε γαμημένε,θα σταματήσεις μια φορά να πετάγεσαι σαν την πορδή,όταν δε σου απευθύνουν το λόγο;;;....εσένα σου έχω προτείνει 2 φορές για ξύλο....άντε,δέξου μια φορά,φόρεσε τα παντελόνια και τα αρχίδια σου, και θα δεις πόσο γέλιο θα σου προσφέρω.......άντε αγόρι μου......άντε να σε δω.....