baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.377
- Πόντοι
- 5.097
:o :o :o :oεκανε και ελεγε μαλακιες
ο γλιτσας τον ρουφιανεψε στους μοντ με αναφορα και ειταν η αφορμη
:o :o :o :oεκανε και ελεγε μαλακιες
ο γλιτσας τον ρουφιανεψε στους μοντ με αναφορα και ειταν η αφορμη
μην κανεις προπαγανδα..:o :o :o :o
μην κανεις προπαγανδα..
Ενταξει θα επιστρεψει ο οσοοσο μεσω κλωνοποιησης
ναι αλλα ειναι στους κανονισμους του σαιτ αυτο...
Με ποιον τα εχεις εγχορδε?Διαφωνώ....ο όσοόσο έκανε μια αντρίκια κίνηση και πρέπει να μείνει.....αυτοί που πρέπει να φύγουν είναι οι κοτούλες..... ;)
Με ποιον τα εχεις εγχορδε?
σταμουλη με την ευκαιρια που εχουμε βαλει ολοι αβαταρ καρτουνκιθαρα τι μουσικη παιζεις?
σταμουλη με την ευκαιρια που εχουμε βαλει ολοι αβαταρ καρτουν
δε βαζεις και εσυ τον μπομπ τον σφουγγαρακη
και αυτος στραπονιαζεται
σταμουλη με την ευκαιρια που εχουμε βαλει ολοι αβαταρ καρτουν
δε βαζεις και εσυ τον μπομπ τον σφουγγαρακη
και αυτος στραπονιαζεται
κιθαρα τι μουσικη παιζεις?
Που τραγουδας?στη μπανιερα?Ποπ....έπαιζα παλιότερα.......τώρα πλέον δεν παίζω...αλλά τραγουδάω.....
Τα έχουμε πει αυτά δε θα τα ξαναλέμε.........
Για να το βουλώσεις επιτέλους και να τελειώνει αυτή η ιστορία, δεν έχω συναντηθεί μαζί σου γιατί αφενός το βρίσκω γελοίο, αφετέρου είμαι 1000 % σίγουρος ότι δε θα ρθεις.
Θες να συναντηθούμε αύριο για να δεις την κοτούλα και το γατάκι που τόσο καιρό λες;
Μέρος θα πούμε κάπου να μας βολεύει και τους δύο. Κι αν έρθω, υπόσχεσαι να διαγραφείς και να ξεκουμπιστείς;
θα μαι κ εγω παρουσα λαιον 7 κοτουλα,τον αβραμη τον κανεις καλα,εμενα ομως με τιποτε λεγε ΩΡΑ και ΜΕΡΟς.
θα μαι κ εγω παρουσα λαιον 7 κοτουλα,τον αβραμη τον κανεις καλα,εμενα ομως με τιποτε λεγε ΩΡΑ και ΜΕΡΟς.
ακουσε τωρα κουφαλα λεγε ωρα και μερος αλλιως εισαι κοτα.Tράβα πνίξου ρε φραγκόκοτα, δε βαράω γυναίκες και δη άσχημες