pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Aφου εχεις τετοιο παθος για το κουβαλημα,οταν μετακομισω θα σε φωναξω να μου κουβαλισεις το συνθετοΜπορεί να με κουβαλήσει λες;;;
Aφου εχεις τετοιο παθος για το κουβαλημα,οταν μετακομισω θα σε φωναξω να μου κουβαλισεις το συνθετοΜπορεί να με κουβαλήσει λες;;;
Αν είσαι συναρμολογούμενο,κομμάτι-κομμάτι ίσως!!!
Aφου εχεις τετοιο παθος για το κουβαλημα,οταν μετακομισω θα σε φωναξω να μου κουβαλισεις το συνθετο
Ολο μαζι με τα γυαλικα της μανας μου μεσαΈνα-ένα κομμάτι που λέει και ο παπαζόλ ή όλο μαζί;
Ολο μαζι με τα γυαλικα της μανας μου μεσα
Ναι,θα στο ψησω πρωτα στο τηγανιΜετά όμως θα μου δώσεις και 1 καρπούζι ως αμοιβή
Οκ κιθαριτσα ,θα στο ψιλοκοψω..Ετσι τα τρωνε οιΦέτες το θέλω......
Γλυκούλης είσαι εδώ
http://[URL unfurl="true"]www.allies-timberlinechurch.org/blog/wp-content/uploads/2010/01/Yosemite-Sam-21.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Γλυκούλης είσαι εδώ
http://[URL unfurl="true"]www.allies-timberlinechurch.org/blog/wp-content/uploads/2010/01/Yosemite-Sam-21.jpg[/img[/URL]]
[/quote] ;D το εχω αυτο :cool:
Την ξερω αυτην οποτε περναει απο ομονοια την κοιτανε ολοι και σταυροκοποιουνται .....οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ρε μαλακαααααααααααααα
τον τσολια κοιτα που με το ζορι κρατιεται....
[move] [/move]εγω μιλαω μονο με τον ΦΙΛΟ ΜΟΥ τον Νωντα!
θα σου δωσω ενα στημενο συντομα αλλα δεν θα την ...
σταμουλη σημερα η ρωξανα θα γνωρισει τον πραγματικο ερωτα
θα σου δωσω ενα στημενο συντομα αλλα δεν θα την ...
υ.γ οχι απ τον γιωργο
μπες google. πατα συγγρου 144 στο κενο.... θα σε βαλει σε ενα σαιτ ladies καπως ετσι, θα προχωρησεις προς τα κατω και θα την δεις σε κατι φωτο με τα κοριτσια...Ρε Στάνλεϋ,πως είναι αυτή η Ρωξάνα....τόσες φορές την έχεις αναφέρει...και δεν έχεις πει τίποτα παραπάνω.....
με τις μποτες χθες στο ιδιο υψος ημασταν
σημερα θα της βγαλει της μποτες