stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
οχι, ειναι η οδοντιατρος.....φοβασαι μη σε ?
οχι, ειναι η οδοντιατρος.....φοβασαι μη σε ?
και γιατι δε θες να πας? ανωμαλος εισαι?οχι, ειναι η οδοντιατρος.....
ειναι σεμνη...και γιατι δε θες να πας? ανωμαλος εισαι?
σαν τον τζομπανη απο πανω?
δεν θελω να παω στον οδοντιατρο.... :'( :'( :'( :'(
μεμουλη μην καταχρασαι τους ορους του συμβολαιου....ειπαμε να μην πειραζεις τα αλλα παιδακια αν θες να εισαι στην παρεα.....και γιατι δε θες να πας? ανωμαλος εισαι?
σαν τον τζομπανη απο πανω?
οι σεμνες βγαζουν ααααλα γουστα στο κρεββατι σταματακοειναι σεμνη...
μεμουλη μην καταχρασαι τους ορους του συμβολαιου....ειπαμε να μην πειραζεις τα αλλα παιδακια αν θες να εισαι στην παρεα.....
χι ρε τυπε ειχε κανει μια εξαγωγη , και πρεπει να βαλω θηκη, αλλα ξερεις αυτο το χρατς χρατς που κανει με εκεινο το αγκιστρι μου την σπαει...χαλασε το δοντι τυπε?
και συ που τα ξερεις ολα αυτα ρε;σου τα χουν διηγηθει;οι σεμνες βγαζουν ααααλα γουστα στο κρεββατι σταματακο
χι ρε τυπε ειχε κανει μια εξαγωγη , και πρεπει να βαλω θηκη, αλλα ξερεις αυτο το χρατς χρατς που κανει με εκεινο το αγκιστρι μου την σπαει...
τα ειδα στην τηλεορασηκαι συ που τα ξερεις ολα αυτα ρε;σου τα χουν διηγηθει;
και το πα εγω .....η πολλη τηλεοραση χαλασε την γενια σας......τα ειδα στην τηλεοραση
ε αμα το ειπες εσυ...και το πα εγω .....η πολλη τηλεοραση χαλασε την γενια σας......
και το πα εγω .....η πολλη τηλεοραση χαλασε την γενια σας......
Πόσο είναι ο μέμορυ καρντ;
σε καμιά ωρίτσα
Σωωωωωωωωωωωωωωωπα ....κατι μου λεει οτι καποιοι γραφουν ψευτικες κριτικες και θαβουν κοπελες για να μην παταει κοσμος στο μπουρδελο που πηγαινουν και να ναι πιο ανετοι
http://[URL unfurl="true"]www.cdn.sherdog.com/thumbnail_crop/600/_images/pictures/20110303115009_IMG_7649.JPG[/img[/URL]]
καλο ε?
[/quote]το καλο που το ειδες κι εσυ ?
Τοτε μια χαρα ειναι ρεοχι, ειναι η οδοντιατρος.....