jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Εγω λεω να μας κανουν τα κοριτσια στριπτιζΕγώ λέω να χορέψουμε......
της πας φετα και αυγα και κοτοπουλα;εμένα δεν μου χρειάζονται όταν πάω με πουτάνα την πληρώνω σε είδος
πιστολερο δεν πιστευω να εισαι συγγενης με τον τζο.....Εγω λεω να μας κανουν τα κοριτσια στριπτιζ
Εγώ δεν μπορώ..
Δεν το φτάνω..
Εγω λεω να μας κανουν τα κοριτσια στριπτιζ
εγω λεω να σας πεταξω τα ματια εξω οπως μου τα πεταξε το στοιχημα σημεραπιστολερο δεν πιστευω να εισαι συγγενης με τον τζο.....
Παλια μια φορα ειχα ειχα δοκιμασει να μου παρω πιπα
με επιασε κατι σαν κραμπα απ το νεντωμα και τιναχτηκα και χτυπησα το κεφαλι μου στον τοιχο
Καλα,εσυ στανταρ επαιξες τους διαβολουςεγω λεω να σας πεταξω τα ματια εξω οπως μου τα πεταξε το στοιχημα σημερα
κριση κριση αλλα κι εμεις τακη εχουμε καποιες αναγκες.......Παλια μια φορα ειχα ειχα δοκιμασει να μου παρω πιπα
με επιασε κατι σαν κραμπα απ το νεντωμα και τιναχτηκα και χτυπησα το κεφαλι μου στον τοιχο
Πώς δεν το κατάφερες..κι εκεί που το έχεις στο στόμαΠαλια μια φορα ειχα ειχα δοκιμασει να μου παρω πιπα
εγω λεω να σας πεταξω τα ματια εξω οπως μου τα πεταξε το στοιχημα σημερα
Δεν το εχω ψαξει ακομα..πιστολερο δεν πιστευω να εισαι συγγενης με τον τζο.....
ποια κοριτσια ? ολες φυγανε
της πας φετα και αυγα και κοτοπουλα;
Ξερεις να κανεις στριπτιζ?
εγω εχω πολλα ξαδερφια αλλα δεν ξερω αν ειναι κανενας μελος απο δω......εκτος απο τον μαλακα τον θεσσαλο που ειναι γνωστο μελος......Δεν το εχω ψαξει ακομα..