stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
η δουλεια δεν ειναι ντροπη..ααβαδιστος....
θα εμφανιζεσαι και πρωτος στις αγγελιες στις εφημεριδες...
μεγαλη τιμη και αυτο...![]()
αρα τιμη ;) ;) ;)
η δουλεια δεν ειναι ντροπη..ααβαδιστος....
θα εμφανιζεσαι και πρωτος στις αγγελιες στις εφημεριδες...
μεγαλη τιμη και αυτο...![]()
σε τι τιμη θα δινεις την τιμη σου ααβαδιστα?η δουλεια δεν ειναι ντροπη..
αρα τιμη ;) ;) ;)
αναλογα ..... αν ειναι σε χοτελ η οχισε τι τιμη θα δινεις την τιμη σου ααβαδιστα?
![]()
απο δω και περα θα σε λεω ααβαδι-σταμαναλογα ..... αν ειναι σε χοτελ η οχι![]()
![]()
![]()
(21:01:56) CosmoBot: Νωντας logs into the Chat.
(21:02:05) lustforlife:
(21:02:17) lustforlife: ποιος εισαι?
(21:02:43) Νωντας: γεια σας και παλι
(21:03:12) Νωντας: εμενα ρωτας lustforlife?
(21:03:40) lustforlife: ναι εσενα
(21:04:09) Νωντας: και τι υφακι ειναι αυτο? γνωριζομαστε απο χθες?![]()
γειά σου Δημήτρη
γειά σου Δημήτρη
γειά σου Δημήτρη
γειά σου Δημήτρη
γειά σου Δημήτρη![]()
γεια σου αρτεμη![]()
Μερικα πραγματα δεν γραφονται παντα...μην εισαι μαλακας. Ο σταμ εχει προσφερει αρκετα στις κριτικες
καθε βδομαδα δινει και απο μια.
ΓΡαψε και εσυ ορισμενες και μετα να σχολιαζεις τυπε μου![]()
Οταν θελησουν καποιοι πραγματικα να σε πιασουν δεν γλυτωνεις με τιποτα ....εγω -> "Υπαρχουν προγραμματα που σε κανουν να περνας μεσα απο πολλους σερβερς σε ολο τον κοσμο και ειναι αδυνατο να σε εντοπισουν τοσο ευκολα "
Οπως φυσικα κρινεται και ειναι παρανομο και ρατσιστικο το να επιλλεγεις ποια ατομα θα μπουν στον οικο ...
(αλβανοι πακιστανοι νιγηριανοι κτλ) απο την στιγμη που επαγγελεσαι αυτο
Αστειευεσαι φανταζομαι....Μην λες μαλακιες πρωι πρωι. Δεν κανεις κουμαντο στο κορμι της πουτανας επειδη κανει αυτο το επαγγελμα. Ακομα και αν εισαι ελληνας μπορει να σε διωξει αμα δε γουσταρει να γαμηθει μαζι σου. Δεν σημαινει οτι επειδη δινεις λεφτα για να γαμησεις εχεις καποιο δικαιωμα πανω της. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ
Αστειευεσαι φανταζομαι....
Νομικα δεν ξερω τι παιζει καθως δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα ωστε να διαβασω τι και πως ...
Ουτε με ενδιαφερει να σου πω κιολας !
Απλα την αποψη μου εγραψα
Ισως και να ειμαι λαθος.... αλλα απο την στιγμη που λεγεται ''οικος ανοχης''
σημαινει οτι θα ανεχτει και πραγματα που δεν της αρεσουν σε καποια ''επιτρεπτα ορια'' ...
Οπου ''επιτρεπτο οριο'' φανταζομαι ειναι οτι εχει να κανει με τους κανονες υγειας και σωματικης ακεραιοτητας
Προς θεου μην παει στο μυαλο κανενος οτι εχω σκοπο να θιξω καμια κοπελα η και τον ιδιο τον κλαδο, επαγγελμα οπως θελετε το λετε, καθως τα εκτιμω οσο λιγοι....
Ειμαι απο τους τυπους που παντα λενε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ (και το εννοω αυτο) οταν φευγω ακομη και στην τσατσα....
Ακομη κι αν δεν περασω μεσα στο δωματιο κι εφοσον δω την κοπελα παλι θα πω ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ .... απεναντι τους
Ρε συ .... καταλαβαινεις τι λες ?Καλα εχεις σαλεψει.
Το οτι λεγεται ετσι δεν οριζεται πουθενα απο τον νομο οτι δεν μπορει να διωξει κανεναν αν δεν κρινει σωστο να τον παρει μεσα. Οπως ειπες και εσυ τα ορια της καθαριοτητας και της ακεραιοτητας ειναι αρκετα σημαντικα και στη τελικη αν δεν γουσταρει καποιον δεν τον παιρνει.
Δε σημαινει οτι επειδη σταζεις ενα 20ρικο κατι κανεις κιολας, αμα δεν γουσταρει η γκομενα οσα 20ρικα και να σταξεις προκοπη δε θα δεις. Μην λεμε μαλακιες πρωινιατικο και παιζουμε με τις λεξεις.
Ρε συ .... καταλαβαινεις τι λες ?
Απο που κι ως που θα επιλλεξεις ποιον θα περασεις μεσα ?
Με τι ΚΡΙΤΗΡΙΑ ? εξαιρουνται της καθαριοτητας της υγειας και της μεθης....
Τα ΚΡΙΤΗΡΙΑ αναφερε και ασε τα υπολοιπα περι εμφανισης και χρωματος γιατι νομικα δεν ευσταθουν ΠΟΥΘΕΝΑ....
Κατ' αρχην μαζεψε λιγο το στοματακι σου γιατι δεν σε εβρισα πουθενα εγω...Τι νομικα βρε μαλακα?
Τα λες και μονος σου ρε καραγκιοζη, τα της καθαριοτητας και της υγειας (της μεθης ειναι ηλιθιο καθως εμπιπτει στο ενα απτα δυο). Αυτα ΑΡΚΟΥΝ ηλιθιε για να ριξει πορτα η πουτανα.
Δεν ειπα πουθενα περι χρωματος και εμφανισης, αλλα ακομα και ετσι η γκομενα εχει ΚΑΘΕ δικαιωμα να δωσει πορτα βλαμενε. Γιατι αν δεν γουσταρει να γαμηθει με πακιστανο ΔΕΝ μπορει ΚΑΝΕΙΣ να την αναγκασει βλαμενο ζωο. Καταλαβε το αυτο.
Νομικιστικα και μαλακιες, εδω καλα καλα τις παιρνουν οι μπατσοι σε καθε σκουπα που κανουν για να συντηρουν την τσεπη τους και αυτοι και οι δικηγοροι που ειναι απο πισω, μου λες εσυ για νομικα και μαλακιες. Πιστευεις οτι υπαρχει πλαισιο ρε ηλιθιε που απαγορευει στην πουτανα την αρνηση να παει με καποιον που δεν θελει? Αλλα ακομα και αν υπηρχε ενα γενικοτερο νομικο πλαισιο πιστευες οτι θα ελεγε πως η πουτανα δεν μπορει να αρνηθει να γαμηθει με καποιον?
Ποσο μαλακας μπορει να εισαι ?
Κατ' αρχην μαζεψε λιγο το στοματακι σου γιατι δεν σε εβρισα πουθενα εγω...
Διαλογο κανουμε αλλωστε ...
Δ