Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Καληνύχτα κι από μένααααααααααααααααααα...

turn-light-off-042.gif

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
καλό βράδι παιδία

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
(21:01:56) CosmoBot: Νωντας logs into the Chat.
(21:02:05) lustforlife:
(21:02:17) lustforlife: ποιος εισαι?
(21:02:43) Νωντας: γεια σας και παλι
(21:03:12) Νωντας: εμενα ρωτας lustforlife?

(21:03:40) lustforlife: ναι εσενα
(21:04:09) Νωντας: και τι υφακι ειναι αυτο? γνωριζομαστε απο χθες? :2on1:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μην σου πουνε οτι ειμαι εγω γιατι δεν ειμαι..... (ικανους τους εχω και γιαυτο)  :2funny: :2funny: :2funny:
Καποιος απο εδω σου κανει πλακιτσα.....

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
γειά σου Δημήτρη :birdman:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλα ρε παιδες πλακα πλακα αλλα αυτο κατανταει εμμονη ...  :S
Τι επαθε ο κοσνικ 26 ?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΩΣ.....

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
μην εισαι μαλακας. Ο σταμ εχει προσφερει αρκετα στις κριτικες

καθε βδομαδα δινει και απο μια.

ΓΡαψε και εσυ ορισμενες και μετα να σχολιαζεις τυπε μου  :grin:
Μερικα πραγματα δεν γραφονται παντα...
Το οτι προσφερουν κατι τα αξιοτιμα μελη με τις κριτικες ειναι αληθεια
Ομως ποιος εγγυαται την αξιοπιστια αυτων των κριτικων ?
Ειναι λιγο περιεργο το θεμα και καλο ειναι να μην αναλυθει αλλο
γιατι θα υπαρξουν ευλογες παρεξηγησεις....

Απο ποτε αποτελει τιμη να γραφεις πως συννουσιαστηκες με την καθεμια ? (δεν εχω σκοπο να προσβαλω καμια)
Αλλο θεμα το να γραψεις μια δυο τρεις κριτικες, για την πλακα σου και τον χαβαλε σου
και αλλο να κριτικαρεις την καθε μια συνεχως.... ;)

Πρεπει να ληφθει υποψιν ως ανθρωπινη η διαφορετικη αντιδραση της καθεμιας στον χωρο με τον καθεναν
ασχετα με τις επιβολες του επαγγελματος... και ειναι απολυτα λογικο αυτο !!!

Οπως φυσικα κρινεται και ειναι παρανομο και ρατσιστικο το να επιλλεγεις ποια ατομα θα μπουν στον οικο ...
(αλβανοι πακιστανοι νιγηριανοι κτλ) απο την στιγμη που επαγγελεσαι αυτο

Αντε να παμε σε αλλο θεμα μην γινει καμια παρεξηγηση παλι.....

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
εγω -> "Υπαρχουν προγραμματα που σε κανουν να περνας μεσα απο πολλους σερβερς σε ολο τον κοσμο και ειναι αδυνατο να σε εντοπισουν τοσο ευκολα "
Οταν θελησουν καποιοι πραγματικα να σε πιασουν δεν γλυτωνεις με τιποτα ....
Και αυτα με τους σερβερ θεωρουνται παραμυθι για παιδακια....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Οπως φυσικα κρινεται και ειναι παρανομο και ρατσιστικο το να επιλλεγεις ποια ατομα θα μπουν στον οικο ...
(αλβανοι πακιστανοι νιγηριανοι κτλ) απο την στιγμη που επαγγελεσαι αυτο

Μην λες μαλακιες πρωι πρωι. Δεν κανεις κουμαντο στο κορμι της πουτανας επειδη κανει αυτο το επαγγελμα. Ακομα και αν εισαι ελληνας μπορει να σε διωξει αμα δε γουσταρει να γαμηθει μαζι σου. Δεν σημαινει οτι επειδη δινεις λεφτα για να γαμησεις εχεις καποιο δικαιωμα πανω της.

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Μην λες μαλακιες πρωι πρωι. Δεν κανεις κουμαντο στο κορμι της πουτανας επειδη κανει αυτο το επαγγελμα. Ακομα και αν εισαι ελληνας μπορει να σε διωξει αμα δε γουσταρει να γαμηθει μαζι σου. Δεν σημαινει οτι επειδη δινεις λεφτα για να γαμησεις εχεις καποιο δικαιωμα πανω της. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ
Αστειευεσαι φανταζομαι....
Νομικα δεν ξερω τι παιζει καθως δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα ωστε να διαβασω τι και πως ...
Ουτε με ενδιαφερει να σου πω κιολας !
Απλα την αποψη μου εγραψα
Ισως και να ειμαι λαθος.... αλλα απο την στιγμη που λεγεται ''οικος ανοχης''
σημαινει οτι θα ανεχτει και πραγματα που δεν της αρεσουν σε καποια ''επιτρεπτα ορια'' ...
Οπου ''επιτρεπτο οριο'' φανταζομαι ειναι οτι εχει να κανει με τους κανονες υγειας και σωματικης ακεραιοτητας
Προς θεου μην παει στο μυαλο κανενος οτι εχω σκοπο να θιξω καμια κοπελα η και τον ιδιο τον κλαδο, επαγγελμα οπως θελετε το λετε, καθως τα εκτιμω οσο λιγοι....
Ειμαι απο τους τυπους που παντα λενε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ (και το εννοω αυτο) οταν φευγω ακομη και στην τσατσα....
Ακομη κι αν δεν περασω μεσα στο δωματιο κι εφοσον δω την κοπελα παλι θα πω ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ .... απεναντι τους

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αστειευεσαι φανταζομαι....
Νομικα δεν ξερω τι παιζει καθως δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα ωστε να διαβασω τι και πως ...
Ουτε με ενδιαφερει να σου πω κιολας !
Απλα την αποψη μου εγραψα
Ισως και να ειμαι λαθος.... αλλα απο την στιγμη που λεγεται ''οικος ανοχης''
σημαινει οτι θα ανεχτει και πραγματα που δεν της αρεσουν σε καποια ''επιτρεπτα ορια'' ...
Οπου ''επιτρεπτο οριο'' φανταζομαι ειναι οτι εχει να κανει με τους κανονες υγειας και σωματικης ακεραιοτητας
Προς θεου μην παει στο μυαλο κανενος οτι εχω σκοπο να θιξω καμια κοπελα η και τον ιδιο τον κλαδο, επαγγελμα οπως θελετε το λετε, καθως τα εκτιμω οσο λιγοι....
Ειμαι απο τους τυπους που παντα λενε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ (και το εννοω αυτο) οταν φευγω ακομη και στην τσατσα....
Ακομη κι αν δεν περασω μεσα στο δωματιο κι εφοσον δω την κοπελα παλι θα πω ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ .... απεναντι τους

Καλα εχεις σαλεψει.

Το οτι λεγεται ετσι δεν οριζεται πουθενα απο τον νομο οτι δεν μπορει να διωξει κανεναν αν δεν κρινει σωστο να τον παρει μεσα. Οπως ειπες και εσυ τα ορια της καθαριοτητας και της ακεραιοτητας ειναι αρκετα σημαντικα και στη τελικη αν δεν γουσταρει καποιον δεν τον παιρνει.

Δε σημαινει οτι επειδη σταζεις ενα 20ρικο κατι κανεις κιολας, αμα δεν γουσταρει η γκομενα οσα 20ρικα και να σταξεις προκοπη δε θα δεις. Μην λεμε μαλακιες πρωινιατικο και παιζουμε με τις λεξεις.

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Καλα εχεις σαλεψει.

Το οτι λεγεται ετσι δεν οριζεται πουθενα απο τον νομο οτι δεν μπορει να διωξει κανεναν αν δεν κρινει σωστο να τον παρει μεσα. Οπως ειπες και εσυ τα ορια της καθαριοτητας και της ακεραιοτητας ειναι αρκετα σημαντικα και στη τελικη αν δεν γουσταρει καποιον δεν τον παιρνει.

Δε σημαινει οτι επειδη σταζεις ενα 20ρικο κατι κανεις κιολας, αμα δεν γουσταρει η γκομενα οσα 20ρικα και να σταξεις προκοπη δε θα δεις. Μην λεμε μαλακιες πρωινιατικο και παιζουμε με τις λεξεις.
Ρε συ .... καταλαβαινεις τι λες ?
Απο που κι ως που θα επιλλεξεις ποιον θα περασεις μεσα ?
Με τι ΚΡΙΤΗΡΙΑ ? εξαιρουνται της καθαριοτητας της υγειας και της μεθης....

Τα ΚΡΙΤΗΡΙΑ αναφερε και ασε τα υπολοιπα περι εμφανισης και χρωματος γιατι νομικα δεν ευσταθουν ΠΟΥΘΕΝΑ....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ρε συ .... καταλαβαινεις τι λες ?
Απο που κι ως που θα επιλλεξεις ποιον θα περασεις μεσα ?
Με τι ΚΡΙΤΗΡΙΑ ? εξαιρουνται της καθαριοτητας της υγειας και της μεθης....

Τα ΚΡΙΤΗΡΙΑ αναφερε και ασε τα υπολοιπα περι εμφανισης και χρωματος γιατι νομικα δεν ευσταθουν ΠΟΥΘΕΝΑ....

Τι νομικα βρε μαλακα?

Τα λες και μονος σου ρε καραγκιοζη, τα της καθαριοτητας και της υγειας (της μεθης ειναι ηλιθιο καθως εμπιπτει στο ενα απτα δυο). Αυτα ΑΡΚΟΥΝ ηλιθιε για να ριξει πορτα η πουτανα.

Δεν ειπα πουθενα περι χρωματος και εμφανισης, αλλα ακομα και ετσι η γκομενα εχει ΚΑΘΕ δικαιωμα να δωσει πορτα βλαμενε. Γιατι αν δεν γουσταρει να γαμηθει με πακιστανο ΔΕΝ μπορει ΚΑΝΕΙΣ να την αναγκασει βλαμενο ζωο. Καταλαβε το αυτο.

Νομικιστικα και μαλακιες, εδω καλα καλα τις παιρνουν οι μπατσοι σε καθε σκουπα που κανουν για να συντηρουν την τσεπη τους και αυτοι και οι δικηγοροι που ειναι απο πισω, μου λες εσυ για νομικα και μαλακιες. Πιστευεις οτι υπαρχει πλαισιο ρε ηλιθιε που απαγορευει στην πουτανα την αρνηση να παει με καποιον που δεν θελει? Αλλα ακομα και αν υπηρχε ενα γενικοτερο νομικο πλαισιο πιστευες οτι θα ελεγε πως η πουτανα δεν μπορει να αρνηθει να γαμηθει με καποιον?

Ποσο μαλακας μπορει να εισαι ?

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Τι νομικα βρε μαλακα?

Τα λες και μονος σου ρε καραγκιοζη, τα της καθαριοτητας και της υγειας (της μεθης ειναι ηλιθιο καθως εμπιπτει στο ενα απτα δυο). Αυτα ΑΡΚΟΥΝ ηλιθιε για να ριξει πορτα η πουτανα.

Δεν ειπα πουθενα περι χρωματος και εμφανισης, αλλα ακομα και ετσι η γκομενα εχει ΚΑΘΕ δικαιωμα να δωσει πορτα βλαμενε. Γιατι αν δεν γουσταρει να γαμηθει με πακιστανο ΔΕΝ μπορει ΚΑΝΕΙΣ να την αναγκασει βλαμενο ζωο. Καταλαβε το αυτο.

Νομικιστικα και μαλακιες, εδω καλα καλα τις παιρνουν οι μπατσοι σε καθε σκουπα που κανουν για να συντηρουν την τσεπη τους και αυτοι και οι δικηγοροι που ειναι απο πισω, μου λες εσυ για νομικα και μαλακιες. Πιστευεις οτι υπαρχει πλαισιο ρε ηλιθιε που απαγορευει στην πουτανα την αρνηση να παει με καποιον που δεν θελει? Αλλα ακομα και αν υπηρχε ενα γενικοτερο νομικο πλαισιο πιστευες οτι θα ελεγε πως η πουτανα δεν μπορει να αρνηθει να γαμηθει με καποιον?

Ποσο μαλακας μπορει να εισαι ?
Κατ' αρχην μαζεψε λιγο το στοματακι σου γιατι δεν σε εβρισα πουθενα εγω...
Διαλογο κανουμε αλλωστε ...
Δεν εχω καμια ορεξη για καυγαδες ...

Οκ ?

Ξερω και εγω να μιλαω οπως εσυ και ακομη χειροτερα...  ;)

Εγω μιλησα για τον ρατσισμο και εσυ ειπες για ''επιλλογη'' χρωματος φυλης κτλ, κατι που θα επρεπε να μην υπαρχει...

Υγ. Ουτε προμοτορας να ησουν ρε φιλε.... :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Κατ' αρχην μαζεψε λιγο το στοματακι σου γιατι δεν σε εβρισα πουθενα εγω...
Διαλογο κανουμε αλλωστε ...
Δ

Δεν κανουμε διαλογο.

Λες μαλακιες και σου λεω πως εχει το πραγμα. Το οτι εστιασες στις βρισιες δειχνει οτι δεν ειχες ιδεα εξαρχης για τι πραγμα μιλουσες.

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Εστω οτι η καθαριοτητα φαινεται (βρωμικα ρουχα μυρωδια κτλ) η υγεια απο που θα φανει ?
εκτος και φανει μεσα στο δωματιο
Αν τυχει να δει τιποτα περιεγα η κοπελα και αρνηθει να συνεχισει...
εχει καθε δικαιωμα και ειναι σεβαστο αυτο
Καθως και απο πλευρα προληψης για ασθενιες υπαρχει το προφυλακτικο και διαφορα αλλα τζελ κτλ που φανταζομαι υπαρχουν στην κατοχη των κοριτσιων εκει....

ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΛΛΕΓΕΙ ΒΑΣΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΜΠΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ Η ΚΑΘΕ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ ?

Σαν να πας εσυ τωρα λεμε ταξιδι καπου εξω και να θες να κανεις την αναγκη σου (ας το πουμε κι ετσι)  και να ακουσεις οτι δεν δεχεται ελληνες .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom