Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
και επειδη γραφει καθε βδομαδα και μια μπουρδα τι πρεπει να κανω?

να του βαραω παλαμακια που γαμησε?

βλακειες ειναι οι κριτικες του! Αυτη ειναι η γνωμη μου και οπως φαινεται και των μισων σχεδον που τις εχουν διαβασει. Απαγορευεται να εχω αυτη την γνωμη δηλαδη?

ναι. Οταν δεν προσφερεις απαγορευεται
να εισαι τοσο θρασυς... φιλικα στο λεω.  ;)

Οταν δεν συμμετεχεις δεν μπορεις να χεις αποψη.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ποιος κλωνος εισαι ρε osooso πραγματικα τωρα...  :think: :think: :think: :think:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
και επειδη γραφει καθε βδομαδα και μια μπουρδα τι πρεπει να κανω?

να του βαραω παλαμακια που γαμησε?

βλακειες ειναι οι κριτικες του! Αυτη ειναι η γνωμη μου και οπως φαινεται και των μισων σχεδον που τις εχουν διαβασει. Απαγορευεται να εχω αυτη την γνωμη δηλαδη?
δεν θα κοιμηθω τωρα....    :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
ναι. Οταν δεν προσφερεις απαγορευεται
να εισαι τοσο θρασυς... φιλικα στο λεω.  ;)

Οταν δεν συμμετεχεις δεν μπορεις να χεις αποψη.
και που ξερεις εσυ ποια ειναι η συνεισφορα μου εμενα?  

ο σταμ παντως δεν γραφει για να συνεισφερει! Πιεζεται να γραψει για να παρει εναν πλασματικο τιτλο "τιμης" που εχει μηδενικη αξια και που θα αξιζε σε καποιον με μηδενικη προσωπικοτητα! Δεν θα μου εκανε εντυπωση εαν ορισμενες απο τις κριτικες του ειναι φανταστικες! Γιατι οπως προ ειπα, δεν τον ενδιαφερει η ενημερωση αλλα να μπει στους τοπ 10!

Καιαυτη η αποψη δεν ειναι μονο δικη μου αλλα ολων οσων τον μαυριζουν! Οποτε μην μου αποδιδεις μονο εμενα το συνολο του κραξιματος που του κανουν τα αλλα μελη!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

ο σταμ παντως δεν γραφει για να συνεισφερει! Πιεζεται να γραψει για να παρει εναν πλασματικο τιτλο "τιμης" που εχει μηδενικη αξια και που θα αξιζε σε καποιον με μηδενικη προσωπικοτητα! Δεν θα μου εκανε εντυπωση εαν ορισμενες απο τις κριτικες του ειναι φανταστικες! Γιατι οπως προ ειπα, δεν τον ενδιαφερει η ενημερωση αλλα να μπει στους τοπ 10!

Καιαυτη η αποψη δεν ειναι μονο δικη μου αλλα ολων οσων τον μαυριζουν! Οποτε μην μου αποδιδεις μονο εμενα το συνολο του κραξιματος που του κανουν τα αλλα μελη!
Ακου παπαρα...

το οτι φτιαχνεις μαλακα κλωνους για να μαυρισεις ολες της κριτικες μου και για να δηξεις οτι ολοι με μαυριζουν

διχνεις μονο το παιδικο μυαλο σου που κουβαλας...

εμενα δεν με ενδιαφερει που ειμαι στου τοπ 10...

απλα ειπα οτι ειναι τιμη να ειμαι αναμεσα στα μελη που εχουν γραψει ιστορια στο σαιτ.....

και που ξερεις εσυ ρε καραγκιοζακο τι ειμαι στην πραγματικη μου ζωη και τι κανω και τι εχω? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

τοσο μαλακας εισαι δλδ?

Τραβα ασχολησου με τα πολιτικα και παιξε μπαλα με τα αρχιδια του μιχαλολιακου και του καθε φασιστα....  ;) ;) ;) ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Καλησπέρα...
Μάλλον έχουμε μπερδευτεί και μάλιστα παρα πολύ ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

δεν τιθεται θεμα μηδενικης προσωπικοτητας....
ο τυπος ειναι σε αυτο το αθλημα και του αρεσει....
υπαρχουν διαφορετικες κοινοτητες στο ιντερνετ αναλογα με τις προτιμησεις του καθενος
αλλος ειναι σε καποια κοινοτητα για παιχνιδια στο ιντερνετ και κανει κριτικες εκει και σχολιαζει
αυτο σημαινει πως εχει μηδενικη προσωπικοτητα? Σε εκεινο το σαιτ επειδη ασχολειται μπορει να γινει επιτημο μελος
δεν ειναι κακο... φιλοδοξια ειναι σε κατι που του αρεσει... καπως ετσι γινεται και εδω μην μπερδευεσαι
αν ο αλλος ειναι μπουρδελιαρης και γουσταρει λογικο να θελει να γινει και επιτημο μελος αν προσφερει

και εσυ που ακριβως προσφερεις δηλαδη... κριτικες 0 στο θρεντ με τις ημερησιες ενημερωσεις δεν σε βλεπω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
σκεψου να την λες σε καποιον που εχει 60+ κριτικες ενω εσυ να εχεις 0  :grin:

δεν γινονται αυτα. Και οι 60 ψεμματα ειναι? ξεχασε το θα μας ειχαν καταλαβει.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σκεψου να την λες σε καποιον που εχει 60+ κριτικες ενω εσυ να εχεις 0  :grin:

δεν γινονται αυτα. Και οι 60 ψεμματα ειναι? ξεχασε το θα μας ειχαν καταλαβει.
112 τυπε  ;) ;) ;) ;)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
ρε πουστη μου,καβλωσατε με τα λουκανικα και τα κοψιδια :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ποτε θα ερθει αυτη η μερα της ενωσης με τον γλ  :cum: :cum: :cum:

Επισκέπτης
Ακου παπαρα...

το οτι φτιαχνεις μαλακα κλωνους για να μαυρισεις ολες της κριτικες μου και για να δηξεις οτι ολοι με μαυριζουν

διχνεις μονο το παιδικο μυαλο σου που κουβαλας...

εμενα δεν με ενδιαφερει που ειμαι στου τοπ 10...

απλα ειπα οτι ειναι τιμη να ειμαι αναμεσα στα μελη που εχουν γραψει ιστορια στο σαιτ.....

και που ξερεις εσυ ρε καραγκιοζακο τι ειμαι στην πραγματικη μου ζωη και τι κανω και τι εχω? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

τοσο μαλακας εισαι δλδ?

Τραβα ασχολησου με τα πολιτικα και παιξε μπαλα με τα αρχιδια του μιχαλολιακου και του καθε φασιστα....  ;) ;) ;) ;)
εγω δεν σε βριζω! Αν θες να το κανω ετοιμασου να βαλεις τα κλαμματα!

Σου ειπα και παλιοτερα στα @@ μου σε εχω γραμμενο κι εσενα και τις κριτικες σου! Εαν δεν μπορεις να αποδεχθεις το γεγονος οτι οι μισοι χρηστες που διαβασαντις κριτικες σου τις θεωρησαν αχρηστες τοτε το προβλημα το εχεις εσυ και οχι εγω που το σημειωνω! Και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι ωφελει να ψαχνεις να βρεις φαντασματα! Και τι εγινε που οι μισοι σε μαυρισαν δηλαδη? Γκρεμιστηκε κανενας φουρνος?

το τι εισαι στην πραγματικη σου ζωη δεν το ξερω, οπως δεν ξερεις κι εσυ για μενα! Εσυ εισαι αυτος που εχεις δωσει περισσοτερη αξια ομως στην ιντερνετικη σου ζωη, οχι εγω! Δεκα φορες ειπες ποσο περηφανος εισαι που εισαι μελος σε ενα σαϊτ για πουτανες και ποσο μεγαλη τιμη ειναι να "γραψεις ιστορια"  σε ενα σαϊτ στο ιντερνετ! Τετοια ελλειψη αυτοεκτιμησης αγγιζει τα ορια της καταθλιψης! Να το ξερεις! και στο λεω τελειως φιλικα και συμβουλευτικα!

Υ.Γ.αν διαννοηθεις να μου ξαναμιλησεις μετετοιο τροπο, θα βλασφημισεις την ωρα και τη στιγμη που με συναντησες σε ενα σαϊτ για πουτανες!  ;) ;)

εγινα σαφης?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Καλησπέρα...
Μάλλον έχουμε μπερδευτεί και μάλιστα παρα πολύ ...
Xαμός..
chain_gun-2417.gif

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246