Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
χμμμμμμμμμμμμμμμμμναι, και το ωραίο της υπόθεσης είναι οτι το συνάντησε κι εκείνος, αλλιώς δεν θα κάναμε χωριο.
Κι εδω εσυ τι κανεις ?
χμμμμμμμμμμμμμμμμμναι, και το ωραίο της υπόθεσης είναι οτι το συνάντησε κι εκείνος, αλλιώς δεν θα κάναμε χωριο.
Πω πω βρε Κατερινα τι εχεις δει κι εσυ.........Αυτό συνήθως γίνεται όταν τον τσατίσεις ή τον βρίσεις..
Σε τέτοιες περιπτώσεις κάνουμε τον μαλάκα..πάντα με το χαμόγελο..
Δεν προκαλούμε την τύχη μας..
Αν πάλι δεν πιάσει αυτό..μπαίνει στο δωμάτιο χαλαρά..πάω κι εγώ..έχοντας κρυμένο ένα κόκκινο κραγιόν στη μπότα..
Μέχρι και καλά να τον χαϊδέψω να φτιαχτεί..έχω πασαλέιψει το χέρι μου με το κραγιόν..του το δείχνω και λέω ααααααα...μου ήρθε περίοδος..
Σηκώνεται..παίρνει λεφτά πίσω και πάει στο γεροδιάολο..
(Μερικές φορές είναι πολύ επικίνδυνα..σκαρφιζόμαστε τα πάντα..αλλιώς δεν βγαίνει..)
ΕΛΕΟΣ..... :SΕ ναι ρε παιδιά..καλά τα γαμήσια..καλά τα λεφτά..αλλά μερικές φορές..έρχεται και η στραβή..
Έχω φάει ληστείες με το κουτάλι..και ξύλο...ποοολύ ξύλο..μπλε με είχανε κάνει..
Γάαααμησε τα λέμε..
Είναι μετά να μη κάνεις τον καραγκιόζη?
Περασμενα ναιΔεν βαριεσε ρε κατερινιο περασμενα ξεχασμενα που λενε...
Και να υπηρχε.... ποιος θα ετρεχε και ποιος θα προλαβαινε το κακοΔεν υπήρχε τότε το μπου..
Φοβουνται πλεον.....Τώρα έχουνε αλλάξει οι εποχές..
Αν συμβεί κάτι..κανένας δεν σε βοηθάει από τους παρευρισκόμενους..
Τρέχουν όλοι να σωθούν..
Κι εγω ετσι ειμαι ....Μπορει...εγω δεν εμαθα ετσι απο μικρος...και δεν αλλαζω..παλιας σχολης...αν δω οτι καποιος χρειαζετε βοηθεια...δεν υπολογιζω τιποτα..ενυγουει...
Τα παντα ρει....Μπα..μας βλέπω κότες..Αφού δεν έχουμε μαζευτεί..να πάμε στη Βουλή να την κάψουμε..δεν κάνουμε τίποτα..
Μια φορά κι ένα καιρό κάναμε αυτό που λες..
Αλλά δεν φταίμε και στο φινάλε..
Οι καταστάσεις μας έχουν κάνει παρτάκηδες..
Το μόνο που με συγκινεί..είναι τα παιδάκια..τίποτ'άλλο..Πραγματικά..
Ίσως έχω γνωρίσει πολλούς δήθεν..
Ποιός ξέρει..ίσως μια μέρα να αλλάξω άποψη..
Εγω επαψα να ασχολουμαι πλεον...Οποτε πιανω τη κουβεντα γυρω απο αυτα τα θεματα με πιανει μια θλιψη και στο τελος αναρωτιεμαι παντα τι εφταιξε...Οποτε γελιο και παλι γελιο!!!!
Η Ινα ετρεξε να κρυφτει να μη την βρω ?
πουλακια μου
Καλημέρα.....τώρα σηκώθηκες;
Α,και συ νωρίς..........
Παραειναι νωρις για μενα
Για μένα πάλι είναι αργά.....εγώ από τις 3 είμαι στο πόδι