KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Αααααααααχαχαχαχαχ...τώρα το είδα..την κριτικη ρε δε παιρνεις πμ ?
ολη την αθηνα πηρες σε ενα πμ κολησες ? αμαν πια
Σου απάντησα..
Αααααααααχαχαχαχαχ...τώρα το είδα..την κριτικη ρε δε παιρνεις πμ ?
ολη την αθηνα πηρες σε ενα πμ κολησες ? αμαν πια
Αφου σκεφτομαι να τον παιξω τωρα ,μετα απο 2 χυσ., για να κοιμηθω ηρεμα !
Έεεεεεεεεεεεεεεετσι..καλά δεν είμαστε?Οποτε πιανω τη κουβεντα γυρω απο αυτα τα θεματα με πιανει μια θλιψη και στο τελος αναρωτιεμαι παντα τι εφταιξε...Οποτε γελιο και παλι γελιο!!!!
Αααααααααχαχαχαχαχ...τώρα το είδα..
Σου απάντησα..
Το πήρα κι αυτό..εστειλα κι αλλο
Έεεεεεεεεεεεεεεετσι..καλά δεν είμαστε?
Με τον χαβαλέ μας με τ'αστεία μας με τα πειράγματα..
Δε γαμιέεεεεεται..
Η ζωή είναι λίγη..
Αυριο να δεις ... χειροτερα θα ναι
παρατηρημενο
Σου την έσκασα..σήμερα δούλευα.. ;)Τρωγοντας ερχεται η ορεξη και γαμωντας ,θες να ξαναγαμησεις !
Και δεν μας λεει η Κατερινα ποτε δουλευει ,να παμε να παρηγορηθουμε στην Αγκαλια της !
Ποτε δεν της ειπα ποιος ειμαι ,παρα τις αρκετες φορες που με πηρε αγκαλιτσα .Αλλα με περιποιηθηκε .
Ειναι ωραιο να αγκαλιαζεις κοπελα που εχεις επικοινωνησει μεσω ,ασχετα αν δεν το ξερει αυτη !
ΦτουυυυυυυυυυυυυυυυυυΣου την έσκασα..σήμερα δούλευα.. ;)
Τρωγοντας ερχεται η ορεξη και γαμωντας ,θες να ξαναγαμησεις !
Και δεν μας λεει η Κατερινα ποτε δουλευει ,να παμε να παρηγορηθουμε στην Αγκαλια της !
Ποτε δεν της ειπα ποιος ειμαι ,παρα τις αρκετες φορες που με πηρε αγκαλιτσα .Αλλα με περιποιηθηκε .
Ειναι ωραιο να αγκαλιαζεις κοπελα που εχεις επικοινωνησει μεσω νετ ,ασχετα αν δεν το ξερει αυτη !
Ωραία πέρασες όμως..αυτό έχει σημασία..Φτουυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Ξεπαραδιαστηκα αδικα !
Είδες ερευνητούλη τι τρυφερή που είμαι με τα αγοράκια?
Και να μη μου πεις ποιος είσαι..δεν θέλω να μάθω..
Ωραία πέρασες όμως..αυτό έχει σημασία..
Για κανε το πιο λιανα !θα το δεις το μο η να σε παγω τηλεφωνο ? να σου πω να το δεις ?
( ερευνιτης εχεις το νουμερο ? )
Είμαι στα όρια..έχω στοιχεία και από τα 2 ζώδια..γεννήθηκα και κουτσοφλέβαρο...άστα...περίπτωση..Δεν θα σου πω ,για να υπαρχει μυστικοτητα ,αλλα για πες μου ,τελικα εισαι Ιχθύς ή Υδροχόος ?
Δεν δουλεύει βρε η Ίνα..κι εσύ την πάτησες...ααααααααααχαχαχαχαχE ναι καλα εκανες και δεν της ειπες ποιος εισαι , θα χαλουσε η φαση μετα
εγω της ειπα και τωρα δε μπορω ουτε τα συζηγικαμου καθηκοντα να εκπληρωσω
γιαυτο θα ξεσπασω στην Ινα