KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Και φεύγοντας μου λέει και αει γαμήσου..κι έτσι μου φτιάχνει και τη μέρα..
νωντα δεβρο εξωνωντα εισαι εδω?
Α γεια σου..σα να λέει καλές δουλειές ένα πράμα
Και αν γυρισει με τη μιση νιγηρια και μερικα ροπαλα?
Και αν γυρισει με τη μιση νιγηρια και μερικα ροπαλα?
Anal δεν παιζει παντα ετσι...αναλογα πως θα σε κοψουν...Εχουν προστασια ρε τα μπουρδελα.
Αν γινει κατι σε 2 λεπτα σκανε τα αλμπανια και τον κανουνε τοπι. Που ζεις.
Anal δεν παιζει παντα ετσι...αναλογα πως θα σε κοψουν...
Αυτό συνήθως γίνεται όταν τον τσατίσεις ή τον βρίσεις..Και αν γυρισει με τη μιση νιγηρια και μερικα ροπαλα?
Καλα ναι δεν λεω τρυγυρω ειναι...αλλα πρεπεινα γινει κατι πολυ χοντρο...για να μπλεχουν τα χοντρα κεφαλια..συνηθως κατι γεροντακια ανεργους αλβανους εχουν...Ε εγω λεω για το χειροτερο σκηνικο.
Οι φυλακες ειναι εκει στην καφετερια στην Κολωνου και γυρω τριγυρω παντως και εχουν το νου τους.
Το τελευταίο είναι αυτό που γίνεται..καλό είναι να αποφεύγεται αυτό..Εχουν προστασια ρε τα μπουρδελα.
Αν γινει κατι σε 2 λεπτα σκανε τα αλμπανια και τον κανουνε τοπι. Που ζεις.
Καλα ναι δεν λεω τρυγυρω ειναι...αλλα πρεπεινα γινει κατι πολυ χοντρο...για να μπλεχουν τα χοντρα κεφαλια..συνηθως κατι γεροντακια ανεργους αλβανους εχουν...
κατερινα τι λες βραδιατικα;Αυτό συνήθως γίνεται όταν τον τσατίσεις ή τον βρίσεις..
Σε τέτοιες περιπτώσεις κάνουμε τον μαλάκα..πάντα με το χαμόγελο..
Δεν προκαλούμε την τύχη μας..
Αν πάλι δεν πιάσει αυτό..μπαίνει στο δωμάτιο χαλαρά..πάω κι εγώ..έχοντας κρυμένο ένα κόκκινο κραγιόν στη μπότα..
Μέχρι και καλά να τον χαϊδέψω να φτιαχτεί..έχω πασαλέιψει το χέρι μου με το κραγιόν..του το δείχνω και λέω ααααααα...μου ήρθε περίοδος..
Σηκώνεται..παίρνει λεφτά πίσω και πάει στο γεροδιάολο..
(Μερικές φορές είναι πολύ επικίνδυνα..σκαρφιζόμαστε τα πάντα..αλλιώς δεν βγαίνει..)
Αυτό συνήθως γίνεται όταν τον τσατίσεις ή τον βρίσεις..
Αν πάλι δεν πιάσει αυτό..μπαίνει στο δωμάτιο χαλαρά..πάω κι εγώ..έχοντας κρυμένο ένα κόκκινο κραγιόν στη μπότα..
Μέχρι και καλά να τον χαϊδέψω να φτιαχτεί..έχω πασαλέιψει το χέρι μου με το κραγιόν..του το δείχνω και λέω ααααααα...μου ήρθε περίοδος..
(Μερικές φορές είναι πολύ επικίνδυνα..σκαρφιζόμαστε τα πάντα..αλλιώς δεν βγαίνει..)
Και οπως πολυ σωστα λεει και το κατερινιο,αποφευγουν τις φασαριες,σαν ο διαολοσ το λιβανι...Αυτό συνήθως γίνεται όταν τον τσατίσεις ή τον βρίσεις..
κατερινα τι λες βραδιατικα;