Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τί έλεος?
Δεν παίρνουν χαμπάρι αυτοί..
Είναι όμως και μερικοί γαμάτοι..
Ευγενικοί..
-Γεια σας..
-Γεια σας..
-Τα χαρτιά σας παρακαλώ..
-Ορίστε..
Και τελείωσε..ούτε κλασομαγκιές ούτε τίποτα..
Ενώ άλλοι έρχονται να παραστήσουν τον ρόμποκοπ..και πού?
Σε γυναίκες..
Άσε...
Τί έλεος?
Ευγενικοί..
-Γεια σας..
-Γεια σας..
-Ορίστε..
Σε γυναίκες..
Άσε...
Απο τις εργαζομενες κατανοητο το να ζητησουν χαρτια ... Αλλα μετα το ''εργον''Τί έλεος?
Ευγενικοί..
-Γεια σας..
-Γεια σας..
-Ορίστε..
Σε γυναίκες..
Άσε...
χαχαχαχαχαχαχαχαχααχααν ειμουν μπατσουλης θα σας ξετιναζα στον ελενχο μεχρι και τις εγγυησεις απο τα στραπ -ον θα ζητουσα !!!!!!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/55005286733690715868.png[/img[/URL]]
[/quote]
Ρε συ..απαγορεύεται αυστηρά..
Δεν είναι να γαμήσει ο μπάτσος τσάμπα..
Βασικά αν έρθει σε τέτοιο χώρο και αρχίσει τέτοιες μαγκιές να γαμήσει τσάμπα και τέτοια εν ώρα υπηρεσίας..τον γαμήσαμε εμείς μετά..
Δεν είναι το ίδιο με τις πιάτσες στο πεζοδρόμιο και τα ξενοδοχεία με το μπουρδέλο..
Μια φορά κάποιος στο δωμάτιο ήθελε να του κάνω ακάπωτο..ήθελε κώλο..και τέτοια..
Μόλις αρνήθηκα..μου λέει.."ξέρεις..είμαι αστυνομικός"και σηκώνεται και μου δείχνει ταυτότητα..
Και του λέω..
"Ή τα μαζεύεις και φεύγεις όπως είσαι..ή παίρνεις μετάθεση για το Σουφλί αύριο κι όλας..
Δεν είναι τόσο απλά τα πράματα..
Βιλμα με ελιωσες ....... τελειως ομως !!!!
Όχι..περιμένουν να ντυθεί..και απλά ζητάνε ταυτότητα..Απο τις εργαζομενες κατανοητο το να ζητησουν χαρτια ... Αλλα μετα το ''εργον''
Απο τον πελατη ομως ζητανε χαρτια την ωρα του ''εργου'' ?
Απο τις εργαζομενες κατανοητο το να ζητησουν χαρτια ... Αλλα μετα το ''εργον''
Απο τον πελατη ομως ζητανε χαρτια την ωρα του ''εργου'' ?
ναι δημητρη εγω οτανα γαμαω σε ντελο γαμαω με την ταυτοτητα στο στομα μην μπει κανενας μπατσος και ψαχνω παντελονια και τσαντες...
Μια φορά κάποιος στο δωμάτιο ήθελε να του κάνω ακάπωτο..ήθελε κώλο..και τέτοια..
Μόλις αρνήθηκα..μου λέει.."ξέρεις..είμαι αστυνομικός"και σηκώνεται και μου δείχνει ταυτότητα..
Και του λέω..
"Ή τα μαζεύεις και φεύγεις όπως είσαι..ή παίρνεις μετάθεση για το Σουφλί αύριο κι όλας..
Δεν είναι τόσο απλά τα πράματα..
ναι δημητρη εγω οτανα γαμαω σε ντελο γαμαω με την ταυτοτητα στο στομα μην μπει κανενας μπατσος και ψαχνω παντελονια και τσαντες...
Λαρουςςςςςςςςςςςςςςςςναι δημητρη εγω οτανα γαμαω σε ντελο γαμαω με την ταυτοτητα στο στομα μην μπει κανενας μπατσος και ψαχνω παντελονια και τσαντες...
Γεια σου Ιναααα..
ινααααααααα που εισαι βρε φιλεναδα!!!!
Λαρουςςςςςςςςςςςςςςςς
Δεν παιζεσαι ρεεεεεεεεεεεεεε ...