master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
δεν ειναι ο οσοσος που σε μαυριζει.ειναι οι ιδιες οι πουτανες σταμ.ρε παπαρα οσοσο γιατη μαυριζεις της κριτικες μου συνεχεια? τοσο κομπλεξικος εισαι?
δεν ειναι ο οσοσος που σε μαυριζει.ειναι οι ιδιες οι πουτανες σταμ.ρε παπαρα οσοσο γιατη μαυριζεις της κριτικες μου συνεχεια? τοσο κομπλεξικος εισαι?
ποιος ειναι ο μιχαλακης ρε μαλακα,πας και με αντρες γαμω το κερατο σου;ετσι σε διδαξα εγω ρε;ναι το βλεπω
κατσε να γραψω καμια κριτικη για τον μιχαλακη μπας και μου δωσεις κανενα συν
δεν σε αφορα καλε μου
μάλλον παρασύρθηκα τότε...............................
πας και με Ελληνες εκτος απο αφρικανους?ναι το βλεπω
κατσε να γραψω καμια κριτικη για τον μιχαλακη μπας και μου δωσεις κανενα συν
τι ζορι τραβας ακριβως;
σε ρωταω μηπως μπορω να σε βοηθησω, μην ταλαιπωρησαι άδικα, κρίμα είναι.
ποιος ειναι ο μιχαλακης ρε μαλακα,πας και με αντρες γαμω το κερατο σου;ετσι σε διδαξα εγω ρε;
γιατί αρπάζεσαι καλέ?
αφού σου είπα ότι παρασύρθηκα....................................
[move] [/move]
....................................
λες να ειναι ?............................................................................
λαθος ονομα εβαλες ρε μλκ
καλως την πατουσολαγναλες να ειναι ?............................................................................
δεν ειναι,καιρο εχουμε να μαθουμε κανα νεο απο το αλλο μαριαννακι,ελπιζω να ειναι καλα η κοπελα.λες να ειναι ?............................................................................
γιατί αρπάζεσαι καλέ?
αφού σου είπα ότι παρασύρθηκα....................................
[move] [/move]
λες να ειναι ?............................................................................
μην του ταζεις τετοιαθα σε γαμησω
τις τελειες τις βαζεις απο ειρωνια, επειδη τις εβαζε μια αλλη συνονοματη;
ασχολησου με τιποτα καλυτερο και παρατα με.